Windows 8.1 İşletim Sistemi Kullanıyorum. Bir Konu Hakkında Bilgi/Yardım Alacaktım. Görev Yöneticisi > Başlangıç Sekmesinde;
Bilgisayarımdan Kaldırdığım Programlar Gözüküyor Ben Bunları Oradaki Listeden Nasıl Silebilirim, Silme Şansım Var Mıdır ? Resimde Belirttiğim Yerler
Programın yanında devre dışı yazıyorsa zaten başlangıçta açılmaması lazım. Bununla birlikte yine de orada görünmesini istemiyorsanız third party bir yazılımla başlangıcı temizleyin(önce hepsini aktifleştimelisiniz), bu sayede programlar zaten engellenmiş olduğu için orada çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: CyBeRAli
Programın yanında devre dışı yazıyorsa zaten başlangıçta açılmaması lazım. Bununla birlikte yine de orada görünmesini istemiyorsanız third party bir yazılımla başlangıcı temizleyin(önce hepsini aktifleştimelisiniz), bu sayede programlar zaten engellenmiş olduğu için orada çıkmaz.
Devre Dışı Olayını Biliyorum. Fakat Ekteki Resimde Program Yazıyor Listede Benim Hoşuma Gitmiyor. Biraz Takıntılıyımdır Böyle Şeylere Listeden Kaldırmak İstiyorum. Program Olan Kısımı. Dediğiniz Program Tam Olarak Ne İşe Yarıyor.
Teşekkür Ederim @CyBeRAli
Sabit olarak bir program önermedim ki. Herhangi başlangıç yönetebilen bir program kullanabilirsiniz (Ben Kingsoft PC Doctor kullanıyorum, aslında tam temizlik aracı ama ben başlangıç yöneticisini kullanıyorum).
İşiniz hallolmadan teşekkür etmeyin
quote:
Sabit olarak bir program önermedim ki. Herhangi başlangıç yönetebilen bir program kullanabilirsiniz (Ben Kingsoft PC Doctor kullanıyorum, aslında tam temizlik aracı ama ben başlangıç yöneticisini kullanıyorum).
İşiniz hallolmadan teşekkür etmeyin
Örnek Sordum Sadece :) Başlangıçtaki Hepsini Mi Temizliyor. Yoksa Belirtebiliyor muyum ? Yardımcı Olmanız Bile Benim İçin Yeterli :) Teşekkür Ederim Ben :D
Otomatik tara temizle moduna benzer (hızlı tara gibi bir şeydi sanırım) bir şey var; onu dokunmazsanız tek tek başlagıcı tarayıp, başlangıca ekle/kaldır yapıyorsunuz.
quote:
Otomatik tara temizle moduna benzer (hızlı tara gibi bir şeydi sanırım) bir şey var; onu dokunmazsanız tek tek başlagıcı tarayıp, başlangıca ekle/kaldır yapıyorsunuz.
Şuan İş Yerindeyim. Akşam Eve Gidince Biraz Bakarım. Sonra Tekrar Dönüş Yaparım Size :)