Şimdi Ara

Görev Yöneticisi Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar msn şakasına marus kaldım ama şakanın tadı kaçtı görev yöneticisine erişim yönetici tarafından engellendi diye bir hata veriyor ve açılmıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Görev yöneticisi için
    Başlat/Çalıştır'ı aç "gpedit.msc" yaz ve tamam de Grup İlkesi gelir ve sırasıyla kullanıcı yapılandırması / yönetim şablonları / sistem altında bulunan ctrl+alt+del seçeneklerine gel görev yöneticisini devre dışı kaldırı çift tıkla ve devre dışı bırak > tamam.

ve ayrıca bu programla bilgisayarınızı taratınız.
    SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 11 Aralık 2008; 2:57:41 >
  • gpedit.msc bunu deyince çalıştırda windows tarafından bulunamıyor diye bir uyarı veriyor bende :S
  • İşletim sisteminiz XP home Edition ise "gpedit.msc" Grup İlkesi bulunmaz. Neyse başka yollarda var;
    Görev yöneticisini açmanın bir yoluda aşağıdaki kodlardır, bu kodları not defterine .reg uzantısı şeklinde
    kaydetmeniz lazım.
    Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
    "DisableTaskMgr"=dword:00000000
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
    "**del.DisableTaskMgr"=" "
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\]
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "DisableCAD"=dword:00000000

Hazır halde burada; http://rapidshare.com/files/136858079/falanfilan.reg.html çift tıklayıp açın.

• gerçekten çok teşekkür ederim oldu.iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.