Arkadaslar Görev Yöneticisini gpedit.msc den acıyorum 1 kere acıyorum kapadıktan sonra gene yasaklanıyor sistem yöneticisi tarafından devre dısı bırakılmıstır diyor Yani Dier Yasaklı olanlarıda ole gosteriyor kayıt defretirini felanda. Bi El Atarmısınız
yokmu bilen yaw
muhtemelen bilgisayarına bulaşmış bir virüsten kaynaklanıyor. her hangi bir anti-virüs programıyla bilgisayarını taratmalısın.
Evet Bir Virüs vardı format attım c ye bu sorun hala düzelmedi d yedemi atmam lasım? veya hemen önerdiginiz bir program varsa direk silebilirmiyim. nod32 kaspersky northen avast açılmıyor
Anlaşılan D dede virüs var, tüm diskleri biçimlendirerek (C-D-E ne varsa) sistemi yeniden formatlamalısın.
ama d nin için bomboş
quote:
Orjinalden alıntı: pizereh
ama d nin için bomboş
Evet virüsler görünmez olurlar. Görünselerdi zaten bulmasıda kolay olurdu. Virüsleri görebilmek için aşağıdaki işlemi yapabilirsin. Bilgisayarım > "D" > Araçlar (en üstte) > Klasör Seçenekleri > Görünüm > * Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle > ticki kaldır * Gizli dosya ve klasörleri göster > seç * Korunan işletim sistemi dosyalarını gize (önerilen) ticki kaldır - gelen uyarıyı (evet) onayla, Uygula, Tamam. * (Daha sonra)Bu işlemi eski haline getirmek için Varsayılanı Yükle seçiniz, Uygula, Tamam.
Gizli klasörler için yukardaki yöntem olmazsa linkdeki gizliklasör adlı dosyayı çalıştırınız. bittorrent.exe, win32, copy.exe, sxs.exe, autorun.inf virüsleri için çözüm!! TIKLA Not: Bilgisayarınızda framework 2.0 kurulu olmalıdır.