Şimdi Ara

Görev Yöneticisi SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP işletim açılıyor ama masa üstü öğeleri çıkmıyor alt+ctrl+del yaptınca da "Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" diyor.
    Bu problemi nasıl çözebilirim?

• bilgisayarına virüs girmiş ve/veya herhangibi bir sebepten işletim sistemin bozulmuş, format atarak sorundan kurtulabilirsin...
  • Başlat > Çalıştır'a aşağıdakini aynen yapıştırıp ENTER'la.

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
  • başlat çalıştıra ulaşamazsanız win+r tuşlarına basabilirsiniz
  • windowsa da ulaşamıyorum
  • sorunun çözülmediyse :browser hijack recover programını bul ve yükle,ingilizce biliyorsan sorununu kolay bi şekilde çözersin
  • yalnız söyle bir durum var pc hiçbir şey yapmıyor başlatı açamayan işletm görmeyen pc nasıl interneye girecek onu da anlatırsan sanırım sorunumu tamamen çözmüş oluruuz teşekkürler.
  • Temizlemek için : PC'nizi kapatıp açın, Windows logosu çıkmadan önce yani daha yeni yeni pc açılırken (bios ekranından sonra) F8'e basın (birkaç kez basmak gerekebilir). Güvenli kipde açmayı seçin. Virüsü bu şekilde silin. İntrnete bağlanabilmek için ise ağ desteği ile güvenli mod seçin.
  • kısacası format at, bu kadar uğraştığına değmez...
  • okadar da cimri olma bas formati :) hem virusu temizlesen bile pek saglikli bir sey olacagini sanmiyorum baksana butun sistem dosyalarini cignemis
  • "Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"
    böyle bir sorunu calıştırdan gpedit.msc yazarak yapılandırma ayarından çözebilirsin
    tabi acılırsa :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilsisco

"Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı"
    böyle bir sorunu calıştırdan gpedit.msc yazarak yapılandırma ayarından çözebilirsin
    tabi acılırsa :D

çalıştır açılmıyor hatta windowsta hiçbirşey açılmıyor demiş arkadaş... hangi kısmını anlamadın ki
  • Alıyorsun bir Vista Dvd si veya xp Cdsi takıyorsun okuyucuna

Yeniden başlat diyorsun ondan sonra bi tuşa basıyorsun

Sorun halloldu eğer sadece görev yöneticisi olsaydı basitdi çözümüde senin bütün pc yi yemişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.