Şimdi Ara

Görev Yöneticisi Yardım!:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bilgisayarıma katmerli bi virüs girdi ve sonunda şu saatlerde silmeyi başardım ama windowsta yarratığı bazı hatalr kaldı örneğin ctrl+alt+del yaptığımda görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diye bir hata ile karşılaşıyorum artı bilgisayar başlarken system32. dll bulunamadı gibi birde hata veriyor bilgisayar bilgisayarı oanrmayı denedim ama hatalar düzelmedi üstüne üstlük güncellemeler internet explorer7 hepsi silindi .

ne yapamam gerekli Yardımcı olursanız sevinirim...
    Şimdiden Herkese Teşekkürler...

• Başlat /Çalıştır /Aç- buraya "gpedit.msc" yaz "tamam" de

sırasıyla

Kullanıcı Yapılandırması /Yönetim Şablonları /Sistem /CTRL+Alt+Delete Seçenekleri /Görev Yöneticisini Devre Kaldır -Devre Dışı olarak ayarla.

olmadı şu yolu izle

Başlat /Çalıştır /Aç buraya

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

bu değeri yaz ve tamam de.

umarım düzelir
  • arkadaşım allah razı olsun allah ne muradın varsa versinya tam format atmak üzereydim:)

Çok çOk tekrar tekrar teşekkürler:)
  • işte bunu seviyorum
  • Ne demek görevimiz

dualar iyi geldi geldi sagolasın arkadasım sorunun hallolduguna cok sevindim

hadi geçmiş olsun
  • iyiki varsınız arkadaşlar son çare foruma yazayım dedim illa birileri cevap verir dedim iyikide yapmışım çok çok teşekkürler tekrar, tekrar
  • görev yöneticisi bazen çok sorunlar çıkartabiliyor.. isterseniz spyware doctor yüklüyebilirsiniz arkadaşlar... herşeye burnunu sokuyo program düzeltiyoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.