< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
virus taramasından gecirdin mi pc yi. bunu güvenli modda denemelisin. yada güvenli modda pc yi actıktan sonra msconfig ten baslangıctaki butun programları disable etmelisin. bunları dene olmazsa baska yollar deneriz.
yaptım tarama system ve cmd düzeldi ama svchost dan bi sürü var :S onu nasıl düzeltebilirm
svchost sisteme aittir.. kapatsan bile gene açılır kapatma şansın yok bendede 5 tane var.. Ama senin diğerleri abartılı.. Benim orada 15 adet işlem gözüyor..
Bilgisayarındaki anti-virüs programlarını ve güvenlik duvarlarını geçici olarak kapattıktan sonra normal modda ComboFix çek... Başlat=>Çalıştır=>msconfig yazarak başlangıçta çalışanların hepsini kapatarak yapabilirsin mesela.
Allah senden razı olsun, allah her istediğinde tuttuğunu altın etsin! ComboFix'i daha evvel hiç duymamıştım. Bende de svchost.exe sistemi kasıp duruyordu. Sanırsın ki makina P4 değil, 100MMX! Abartmıyoruım, makinanın açma tuşuna bastım, her şey yüklendi diyelim, ondan sonra internete bağlanmam 3, ilk sayfayı açabilmem 5 dakikamı alıyordu. Bulutta nem olsa işlemci %100 e çakılıyordu. Bi combo çektim, asayiş ber kemal şimdi.
Eywallah hocam!
Shen Çok SaoL Kardeşm Dediğin gibi Combofix hemen halletti.Bu Arada Düzeldi Ama 5 tane svchost.exe duruyo.Bu Sıkıntı yaratırmı ?