Şimdi Ara

Görevler ve itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(-1-)Elimde hep değerli taşlar var ama kaça satıldığını bilmiyorum aşağıdaki resimlere bakarak fiyatları sölermisiniz?

Görevler ve itemler

https://store.donanimhaber.com/60/af/64/60af64e602d8e7138f2b0cc4dc1a3667.png

(-2-)Birde görevler var ama okudum bir şey anlamadım üst konuyada baktım orda bulamadım.Şu görevler hakkında bilginiz varmı?

Görevler ve itemler

https://store.donanimhaber.com/7a/c8/3d/7ac83dcaaa78c1ee3f0962057d1f2743.png

Şimdiden teşekkürler.

• Up
  • senin oyundaki adınne? şuan oyundamısın elindeki bazın taşları gerçek değerine almak istiomda
  • FaTaLiTY32 oyundaki adım online oldum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 16 Kasım 2007; 19:32:09 >
  • bi d5e gelsene
  • Girdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 16 Kasım 2007; 19:35:40 >
  • d5 nerde buluşcaz?:D
  • Ekle friende konusalım boşa post kasmayalım şimdi ceza yicez.
  • hehe :D
  • yeni başlık açmak istemedim...benimde fiyatını öğrenmke istediğim birkaç item var fiyat belirtirseniz yada almak isteyen olursa söylerseniz sevinirim...
    1. eyeball of divine (gorunmezlerı gormek ıcın olanın kıtab hali)
    2. 43+5 violet blade...
    3. 43+1 violet blade...
    4. bir de bol sayıda gems var bankada yer kalmadı nasıl satabilirim almıyolar 10k yha...
    5. bankanın son 2 sayfasını nasıl açabilirim uyarı verip duruyor..
  • eyeball ın kitabını satman çok zor kimse almaz 150-200 k arası satılıyo hazırı
    blade lerin + ları onlara hangi özellikleri kazandırıyo yazarsana daha net bişe sölerler
    gems leri git itemlere bas o şekilde satmayı dene daha kazançlı olursun
    bankanın 3-4 sayfası hero tavernden alınıyo 1 ay kullanılıyo onun yerine 2 çar daha aç onları depo olarak kullan
  • normal eyeball da var peki kitabı nasıl gerçek eyeball yapıcam birde +1 violete özellik olarak sar var %6 diğerinde ise 30-50 a. damage var % i kendimde kullanıcam kimse almazsa da birde gemsleri basakrn çok parma alıyor yanma olaslığıda var tırstım 2 tane kolye yaktıktan sonra...bir yolu varmı basmanın + 3 e kadar...???
  • GEMS BASMAK TAMAMEN ŞANS İŞİ
    EYEBAL YAPMAK İÇİN DEMİRCİYE GİT COMP...YAZAN YERE GİR KİTABI KOY ORDA GEREKLİ OLAN DİER MALZEMELER YAZAR +1 VİO YU SATMAN ZORR DİERİNİDE 1 M YE FALAN SATARSIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.