Şimdi Ara

Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 liraya görüntülü görüşme özelliği olan Samsung S5610 varken bu telefon alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

300 liraya görüntülü görüşme özelliği olan Samsung S5610 varken bu telefon alınmaz.

durun bakalım önce bir Türkiye' ye gelsin, fiyatını sonra düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Benim her mesajımı seri olarak eksileyenler şunu iyi bilmeliler ki, ben asla pes etmem!

Bakınız;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=80244481

Çizmişler

• http://www.hizlial.com/nokia-515/02.044.1224.0799?gclid=CMbxq6HP9LkCFcTKtAodvXkAQA

bu telefona bu kadar parayı verecek cesur insan var mı acaba?
  • Cok pahali goruntulu konusma bile yok.samsung s5610k bunu deler gecer.

• Ömrü dolan 6300 ve 6303 lerin en iyi alternatifi ancak bence de pahalı ve pratikteki batarya dayanım süresi biraz daha iyi olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

şu telefonu eleştirmek içimden gelmiyor ama keşke hafızası biraz daha büyük olsaymış, sadece telefonu az kullananlara değil müzik dinleyen gençlere de hitap etmiş olurdu

hafıza sadece müzik ve foto gibi dosyalar için lazımsa alırsın 15-20 liraya 8 GB bir hafıza kartı fazlasıyla yeter. Yok yetmez diyorsan zaten bu telefon sana gore değildir daha farklı modellere yönelmen daha mantıklı olur. Asıl sorun bu telefonun daha ucuz bir fiyata gelmemesi. 350 TL güzel bir fiyat olurdu. Tamam malzeme güzel bu sınıfta bir telefon için ama 75 TL daha koysan üstüne Lumia 520 alırsın (windows8 + 8Gb dahili hafıza + 4 inç ekran + 64 Gb'a artırılabilen hafıza + wifi + navigasyon + dokunmatik ekran ) bunlar da artıları olur, yani 500 TL bu telefon için çok fazla. 350 normal fiyatı olmalı, en çok beğendiğim yönü gövdeyi yanlardan ve arkadan saran aluminyum kapak olmuş, başka da cazip yönünü göremiyorum.

• alan , kullanan yok mu ? yorumları alsaydık , telefonu çok beğendim tam bana göre , dokunmatik kullanmak istemeyenler için bire bir , ama ucuzlamasını beleyeceğim , 300 -350 arası uygun olur,
  • Nokianın çoğu telefonundan daha güzel

• Onca ısrar ve inada rağmen bir türlü dokunmatiğe ısınamayan benim için incelemeye değer bir telefon. Henüz satışta değil galiba, hiç kullanıcı yorumu yok. Kullanıcıların yorumları ile birazda fiyatı düşerse bu teli almak iterim. Takipteyim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Fiyat uygun olursa babam için güzel bir hediye olabilir.. Emektar'ın artık zamanı doluyor :)

Aldım
  • quote:

quote:

Fiyat uygun olursa babam için güzel bir hediye olabilir.. Emektar'ın artık zamanı doluyor :)

Aldım

Güleg ülek ullansın baban. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Aralık 2013; 13:11:17 >
  • Bu modelde kesinlikle wifi ve gps olmalıydı. Evet telefon akıllı değl ama bu zamandada wifi ve gps olmayan telefonu piyasaya sürmesinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol dostum kutuyu açmak kısmet olmadı eve çok geç geldim yarın süprizimizi yaparız artık
  • Çok tarz sahibi bi telefon olmuş yalnız, malzeme kalitesi de çok iyi. Akıllı telefonların şarj sıkıntısından bıktım. Alıp günlerce konuşup, mesajlaşmak WhatsApp'laşmak lazım bununla. Yazdım aklımın bi köşesine

Edit: Hocam açınca biraz inceleyip malzeme kalitesi kullanışlılık vs mini bi inceleme yaparsanız çok hoş olur aslında. Ayrıca hayırlı olsun babanıza güle güle kullansın, hayırlı evladı varmış sürpriz yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 7 Aralık 2013; 23:59:47 >
  • ulasates kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Aldığım mağazada kullandım hoşuma gitti :) Valla öyle şeyler ile alakası yok ama bundan sonra telefon almaz sanırım .

Tabii ki :) Lumia 920 ile güzel fotoğraflar eşliğinde ufak bir inceleme yazısı yazmaya gayret gösteririm

Amin inşallah tek temennim o :) Çok teşekkür ederim iltifatınız için

Edit:
    Yıllardır bu telefonu kullanıyor. Kaç senesi çıktı hatırlamıyorum bile ilk çıktığında yurt dışından getirtmişti hala taş gibi kullanıyor nokia'dan şaşmıyoruz ailecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 8 Aralık 2013; 0:09:40 >

• quote:

Kesinlikle Aldığım mağazada kullandım hoşuma gitti :) Valla öyle şeyler ile alakası yok ama bundan sonra telefon almaz sanırım .

Tabii ki :) Lumia 920 ile güzel fotoğraflar eşliğinde ufak bir inceleme yazısı yazmaya gayret gösteririm

Amin inşallah tek temennim o :) Çok teşekkür ederim iltifatınız için

Edit:
    Yıllardır bu telefonu kullanıyor. Kaç senesi çıktı hatırlamıyorum bile ilk çıktığında yurt dışından getirtmişti hala taş gibi kullanıyor nokia'dan şaşmıyoruz ailecek

Ooo 920. Bende 920'nin yanına koymayı düşünüyorum bakalım bu telefondan bi tane

• ulasates kullanıcısına yanıt
    920 direkt olarak öneririm :) 8.1 güncellemesi ile daha alınası olacak wp8 :=) Teşhir ürününü inceldiğim yorum ilede bi 50 tl daha ucuz olsa ballı kaymak tatlısı olacak bir telefon 515
  • quote:

920 direkt olarak öneririm :) 8.1 güncellemesi ile daha alınası olacak wp8 :=) Teşhir ürününü inceldiğim yorum ilede bi 50 tl daha ucuz olsa ballı kaymak tatlısı olacak bir telefon 515

920'yi ilk alanlardanim, bende öneririm tabii 8.1'i geciktirmezlerse

Fiyatı 300-350 civarına inerse hoş olur bunun evet ama zaten en erken Ocak'ta alacağım için daha düşer. Sagolun bilgileriniz için

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.