Şimdi Ara

Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu

Akıllı telefon tarafında ardı ardına üst seviye Lumia cihazlarını duyurmaya devam eden Nokia, S40 tarafında da sürekli yeni ürünlerle karşımıza çıkıyor. Aileye yeni katılan üye Nokia 515 oldu.

Kategorisinde biraz daha üst seviye bir sınıfı yansıtan modelin kasasında alüminyum alaşıma, ekranında ise Gorilla Glass 2 dayanıklı cama yer veriliyor. 2.4 inçlik LCD ekranda ise 320x240 piksel çözünürlük sunuluyor. Tuş takımı polikarbonattan imal deilmiş.

Cihazın arka kısmında 5MP çözünürlükteki kamera ile tatmin edici çekimler yapabilirken, LED flaş ile kamera desteklenmiş. 256MB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD desteği, Bluetooth 3.0, 3G, HD ses, USB üzerinden internet paylaştırma, tek ve çift SIM desteği şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün. Tüm bu donanım 11mm kalınlıktaki kasaya sığdırılmış. Modelin bekleme süresi 38 gün iken 2G üzerinden konuşma süresi 10 saat, 3G üzerinden konuşma süresi ise 5 saat.

Model ilk etapta gelecek ay Rusya, Almanya, İsviçre ve Polonya'da satışa sunulacak. Modelin belirlenen perakende satış fiyatı ise 115 Avro. 

• Türkiye fiyatı 499 tl demedi demeyin

• Başlık hiç olmamış. Gorilla Glass 2 destekli yazacağınıza Gorilla Glass 2 kullanan yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tüm bu donanım 11mm kalınlıktaki kasaya sığdırılmış.

Bu kadar özelliği 11mm'ye sığdırmışlar. Tebrik etmek lazım.
    Gerçekten büyük bir başarıya imza atmışlar.

• Nokia her zaman alt segmente hitap etmeyi en iyi bilen firma olarak kalıcak sanırım.
  • Oooo tam babama göre telefon. Gelsin bi, fiyatına göre alıyım babama :)

• O değilde alüminyum kasa çok güzel durmuş yahu. Bu dokunuş hissiyatını ancak dokunanlar yaşayabilir. Apple'da aynı tip kasa iPad 1'de var.

• Fiyat uygun olursa babam için güzel bir hediye olabilir.. Emektar'ın artık zamanı doluyor :)
  • Aynı alüminyum malzeme ile Asha 210 benzeri klavyeli bir model daha yapsa ne güzel olur, akıllı telefonların hızlı akıntısına kapılmak istemeyen kişiler için bire bir.

• siyahı fena değilmiş
  • Akıllı tekefınkar ne kadar hızlı gelişse de bu tarz telefonlarn piyasadan kalkmasına en az 3 yıl var

• Tam benlik telefon sarjı cok gıdıyor kucuk hızlı mesaj yazarım daha ne i ponede bunların hıc bırı yok veya samsung :D

• Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu

Gorilla Glass 2 destekli Nokia 515 resmi olarak duyuruldu
  • Güzel telefonmuş ben beğendim , metal kasalı s40 telefon çıkmasını bekliyordum.Nokia nihayet sesimizi duymuş , tasarımda on numara : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50€luk diye ün kazanan telefon türkiye'de 320 lira

320 liraya galaxy young'ı daha mantikli görüp alıyorlar mecbur, buna bi çözüm lazım

• Bu dinanim 7mm civarinda gayet yapilabilir keske yapsalardi ince hafif kompakt ve ucuz bir alternatif olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

199 TL'den girerse epey satar.

şakadır umarım Nokia 301 i daha geçen hafta 300 e aldım dostum bu daha pahalı olacaktır.
  • Koskaca nokianin dustugu hale bak

• Herşey iyi tamam da niye bluetooth 4 değil de 3? Düşük enerji tüketimiyle daha uzun süre kullanım sağlamak varken niye eski bir teknolojiyi kullanıyorlar anlamıyorum. Kamera da bakmadım ama kesin sabit odaktır. Nokia eski nokia hala malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: zerocontrol

Akıllı tekefınkar ne kadar hızlı gelişse de bu tarz telefonlarn piyasadan kalkmasına en az 3 yıl var

ben ve benim gibi insanlar olduğu sürece hiç kalkmaz merak etme hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 29 Ağustos 2013; 9:23:22 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.