Şimdi Ara

görsel bir derste yapamadığım kısım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=v_DP1-fNqkc
    yapmaya çalıştıgım ders linki yukarıdadır.
    takıldığım nokta 13:07 dir
    ordaki while kodunu aynen videodaki gibi yerleşştirdigim zaman düzenle ve sill butonu kayboluyor.http://nurslu.com/nedmin/production/slider.php
    bu linkteki gibi oluyor ama o while kodunu eklemezsem o linkler görüünüyor fakat bunu yapmam gerekiyor yoksa ilerliyemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

• Muhtemel sebebi veritabanından kayıtlar gelmediği için düzenle ve sil düğmelerini göremiyorsunuz. Listelemeyi PDO yöntemi ile yapıyor. Dolayısıyla veritabanı bağlantısının da PDO olarak yapılmış olması gerekiyor. Eğer PDO ile başka bir yerde daha önce listeleme yaptıysanız buradaki SQL sorgunuzu kontrol edip veritabanında kayıt olduğundan emin olunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veri tabanında kayıt var hatta while kodu olmadan vt ye ekleme bile yapabiliyorum ama nedense bu kodları ekleyince o butonlar gidiyor. İşin ilginci ise anlatılan dersin aynısını yapıyoruum ama olmuyor valla delireceğim yardım edin lütfen.
  • Kodunuzu paylaşır mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hyrgul

Kodunuzu paylaşır mısınız?

mail adresinizi yyazarmısınız ben mail adresimi özele atıyorum çözümü buraya paylaşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyko -- 9 Temmuz 2017; 12:13:16 >
  • Mail adresinizi buradan silip özel mesaj PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyrgul -- 8 Temmuz 2017; 22:3:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.