Bildirim
görünmeyen program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: musty84
arkadaşlar şöyle bir problemle karşılaşıyorum pc açıldığında veya bazı aralıklarda pc de açık program yok açık video oynatıcı yok pc de öyle bir film yüklü değil fakat +18 ses geliyor bakıyorum hiçbir program açık değil nasıl oluyor anlamadım yardım edebilecek arkadaş varmı
İlginç..
Combofix programıyla virüs taraması yaptırın bakalım. İlginç başlangıç programlarını kapatın. -
Bende de oluyordu ancak müzik tarzı bir şey geliyordu program başlangıca yerleşiyor ve Görev Yöneticisinde görünmüyor. Başlat > Çalıştır > Msconfig yaz Başlangıç bölümünde antivirüs programın hariç hepsini kaldır. -
Virüs girmiş pc'ne.
Msconfig'ten başlangıçta açılan programlara gözatıp tanımadıklarını kapat.
(Yapamazsan hemen teamviewer kur yardım ederim.ama 1 saat sonra uyuyacam) -
quote:
Orijinalden alıntı: Masidar
Virüs girmiş pc'ne.
Msconfig'ten başlangıçta açılan programlara gözatıp tanımadıklarını kapat.
(Yapamazsan hemen teamviewer kur yardım ederim.ama 1 saat sonra uyuyacam)
Sesin çıkması başlangıçta bir şeyin açık olmasında kaynaklanıyor. Zaman geçtikçe ne kadar ilginç zararlı yazılım göreceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X