Şimdi Ara

Görünmez Fare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir internet kafeye gittim oyun için. Yükleme esnasında ve oyun sırasında fare görünmez oluyor. Hareket ettirdiğim zaman ise hızlı bir şekilde yanıp sönerek gidip geliyor. LoL de fareyi görememek ne kadar kötüdür anlarsınız heralde. SOn vuruş yapıcağım zaman baya zorluyor gerçekten. Bunun çözümünü bilen varsa bir yardım ediverin.

• başka masa açtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

başka masa açtır

+1
  • Her masada aynı galiba hocam 3-4 farklı masaya oturdum hespinde aynı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: VladBey

Her masada aynı galiba hocam 3-4 farklı masaya oturdum hespinde aynı sorun var

o zaman başka kafeye git hocam orada sorun var
  • Normalde başka kafede oynuyorum zaten burasının ortamı iyi gibi genelde boş oluyor. Rahat diye yani Eskisine devam edicez artık napalım
  • Twitch oğlum o
  • başlığı görünce twitch ile ilgili bir konu sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: laggerme

Twitch oğlum o

bunu söylemek için gelmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • invis basmıştır.
  • oyunuma bi fare geldi tam öldürcem görünmez oluyo çok op adı ne bunun yazan troll mesaj bekliyordum.

Sessizce giiyorum
  • q atıyordur qnq q tuşunu kır gg
  • Pink ward at

• Twicth sanan ben değilim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: VladBey

Arkadaşlar dün bir internet kafeye gittim oyun için. Yükleme esnasında ve oyun sırasında fare görünmez oluyor. Hareket ettirdiğim zaman ise hızlı bir şekilde yanıp sönerek gidip geliyor. LoL de fareyi görememek ne kadar kötüdür anlarsınız heralde. SOn vuruş yapıcağım zaman baya zorluyor gerçekten. Bunun çözümünü bilen varsa bir yardım ediverin.

Screenshot alan keyloggerler yapar onu ama kafedeymişsin soun olmaz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanatakan2 -- 25 Temmuz 2014; 23:56:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitch in q su o

• quote:

Orijinalden alıntı: laggerme

Twitch oğlum o

Konuya geldiğimde Q ya basınca öyle oluyor demeyi planlıyordum da öyle olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.