Şimdi Ara

Sistem uyku modunda fare ve klayve ile uyanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski laptopta kablosuz fare kullanıyordum, uyku modunda iken fareyi tık yapınca veya klayveden herhangi tuşa basınca laptop uykudan uyanıyordu. Şimdi yeni masaüstü sistemde bunu yapamıyorum kablosuz fare ve PS2 kablolu klayveyi algılamıyor, kasanın Power tuşuna basarsam öyle açılıyor.
    BIOS bölümünden baktım "Enable" yazıyor. Aşağıdaki linkteki talimatları da uyguladık nafile. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.
    https://www.sonsuzteknoloji.com/windowsda-mouse-ve-klavye-uyku-modundan-sonra-calismiyorsa/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 20 Şubat 2019; 21:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• Bilgisayar'a sağ tık > Yönet > Aygıt Yöneticisi > Klavye'ye sağ tıklayıp güç yönetimi sekmesinden bu aygıt bilgisayarı başlatsın kutucuğunu işaretleyiniz.Sistem uyku modunda fare ve klayve ile uyanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TZSM -- 24 Şubat 2019; 2:25:17 >
  • TZSM kullanıcısına yanıt
    O bölümü baktım zaten dostum, fare ve klavye başlatmaya ayarlı yani kutucukta tik var ama yine olmuyor.

• UP

• Up

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biosta usb config ayarlarında xhci hand off olması lazım onu enable yapıp deneyin

birde güç seçeneklerinde seçili güç ayarının gelişmiş güç ayarlarında usb ayar kısmında usb seçmeli askıya almayı kapalı konuma getirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 17 Şubat 2023; 10:35:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.