Şimdi Ara

GÖRÜNMEZ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arzularının en başına gelen görünmezlik teorik olarak mümkün, ama
    atılması gereken birkaç küçük adım daha var.

Araştırmacılar, ışığın ve diğer ışınım biçimlerinin bir nesne
    etrafında bükülme yolunu değiştirebilecek yeni maddelerin, bir
    nesnenin görünmez olmasını mümkün kılabileceğini belirtiyor.

Bir nesneyi gizlemek ve onu ışık, kızıl ötesi ışın, kısa dalgalar
    ve belki de sonardan gizlemek için deneysel ''öte-maddeleri'' kullanma
    fikri taşıyan iki araştırma ekibinin yolları araştırmaları sırasında
    kesişti......

Görünmez olsam dünyayı gezerdim. vize yok, pasaport yok ver elini dünya...
    Siz neler yapardınız

• zor bi soru ama hergun kız arkadasımın evine giderdim babasından hıncımı da alabilirdim 1 tasat 2 kuş
  • banka soyar köşe olurdum
  • daha hayırlı bir iş apmak isteyen yok mu
  • google da arat philedelphia deneyi (doru yazdım mı bilmiorum)
  • philedelphia deneyi

daha önce okumuştum. Aklım almıyor, zaten yazıda da bunun bir paradoks olduğunu söylüyor.

Tekrar okudum bi kısmı aşağıda

Zaman yolculuklarında anahtar olarak kullanılan kelime ışık hızı. Teoride bir obje ışık hızından hızlı gidebiliyorsa o zaman zamanda yolculuk edebiliyor. Fakat burada da bazı problemler var. Sözgelimi eğer biz zaman içinde yolculuk edersek tahmin etmeye çalışalım, başımıza neler gelebilir? Eğer herhangi biri zaman içinde geri döner ve kendi büyük annesini doğum anında öldürürse teoriye göre zaman yolcusu bu yüzden asla doğmayacak dolayısıyla bu yolculuk asla ilk merkezinde gerçekleştirilmeyecek. Bu bir paradoks olarak devam ediyor.
  • hocaların evine gider yazılı sorularını alırdım sonrada öss
  • Bush´u öldürürdüm
  • görünmez olsam bütün gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Bush´u öldürürdüm

wala benimde aklıma ilk gelen oydu
  • İnsanları izlerdim sürekli.Tanıdıklarımın evlerine girip sohbetlerini izlerdim konuşmalarını falan.
  • polimerbilim diye birşey var onlar böyle şeyler yapıyor
  • walla nneler yapmazdım ki NBA maçlarında sahaya girerdim :D TEKNODE gibi sohbetleri falan dinlerim... Ama bu müthiş bişi ya :D
  • konu actım polimer bilim diye videoyu izleyin
  • kimsecikler görünmüyo forumda
  • ya bu olayı amerika askeriyede deniycekti bi ara...hürriyette okumuştum..

bi tür kıyafet geliştirmeye çalışıyorlarmış bu kiyafet arkasında ne varsa onun renklerine bürünüyomuş yani görünmez oluosunuz ama kıyafet sayesinde yapay bi şekilde....

bi tur kamuflaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 10 Haziran 2006; 16:12:30 >
  • hiç kaçırmazlar öyle fırsatları
    adam öldürmek mübah ya onlar için
  • ÖĞRETMENLERİMİN EVİNE GİDİP DÖVERDİMçok özel yerlere giderdim nasa gibi özel araştırmalara katılırdım
  • Görünmezliğe adım kala
     GÖRÜNMEZ OLMAK

Japon mühendislerin Tokyo Üniverisitesi'nde yaptıkları çalışmaların ürünü olan "X'tal Vision", görenleri hayrette bırakıyor.
    Barındırdığı mini kameralar ile aldığı görüntüleri giysi üzerindeki vericiler aracılığı ile ön yüzeye aktarabilen icad, bu sayede şeffaf bir görüntü oluşturuyor.
    Bu yansıma sonucu görüntü engellenmesi olmamakta; böylece bu yeni buluşla kaplanan cisim adeta görünmez olmakta! Farklı teknik ve yöntemlerle insan içini de gösterebilmesi sağlanan ürün, bu sayede üzerine tutulduğu insanın kemik yapısını ortaya çıkarabilmekte!
    Doktorların özellikle işine yarayacağını umduğumuz çalışma ile ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. Çalışma ile ilgili 5 adet görüntüyü Görüntü Arşivi'nden izleyebilir, temin edebilirsiniz.
    Videoyu oynatmak için aşağıdaki "Yürüt" tuşuna basınız...
    http://www.turktekno.net/index.php/content/view/692/

http://www.turktekno.net/index.php/component/option,com_multidisplay/Itemid,151/limit,12/limitstart,24/

• bir görünmez olsam ben ne yapacağımı biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.