Şimdi Ara

görüntü ayarları ve aleti kapamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 aldım da bi iki sorum var.

aletin içinden ne ingilizce ne de türkçe kılavuz çıktı. abuk sabuk dillerde var kılavuzlar.

1) bu aleti nasıl kapatmak gerekiyor?

2) gt5 oynuyorum araçların kenarlarında sanki karelenme var bu oyunun grafiklerinden mi kaynaklanıyor yoksa bi ince ayar mı çekmek lazım alete?

bi cevaplandırırsanız sevinirim.

• direk kapa gamepad den bir şey olmaz
    gt5deki karelenmelerde oyundan bazı yerlerde olabiliyor gt5 de o
  • Hdml ile bağla tv'ye . Bildigin oyunu çıkartırsın Turn on/off tuşuna basarak kapatırsın . Ama o karelenme senin sahip olduğun televizyon ile alakalı olabilir . Markası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

direk kapa gamepad den bir şey olmaz
    gt5deki karelenmelerde oyundan bazı yerlerde olabiliyor gt5 de o

Onun dediği kadar göze batmaması lazım ama . Eğer göze batmıcak birşey ise dert etmeye gerek yok baska oyunlarda da varsa sorun tv'den olabilir.
  • tv 46c650 lcd tv hdmi kablo ile bağlıyorum. ama hdmi kablonun kalitesinden pek emin değilim. altın uçlu diyor ama bu istanbul bilişimin tv sinin içinden çıkan kablo. birde tv oyun sırasında 60 hz diyor. 100 hz nasıl yapılır bilemiyorum.
  • hdmi kabloda sorun olmadığı sürece görüntüyü fark ettiricek kadar etkilememesi lazım başka oyununuz yoksa psn den bir demo indirip dener misiniz onda da olursa tvde bir ayar yanlışı filan vardır büyük ihtimal
    Belkide siz grafiğe çok dikkat ediyorsanız gt5in kendi karelenmeleri gözünüze takılmış olabilir
    Ayrıca tvden memlunmusunuz bende ondan ya da c750 almayı düşünüyorumda
  • display settings den 1080 p seçtim düzeldi. teşekkür ederim arkadaşlar alakanız için.

Poyri tv den fazlasıyla memnunum. 1080p görüntülerde süper kaliteli. Ancak ben digitürk kullanıyorum onda biraz başarısız. Ama rahatsız etmiyor bi süre sonra. Ben mkv için bu tv yi tercih ettim. İyi ki de bunu almışım.

Alet kapalıyken bu gameped i nası şarj edicez? yada açıkken nası şarj edicez? kısacası nası şarj edicez ?
  • Verdiğin bilgi için saol bende tvyi sırf mkv için alıcam gibi duruyor zaten sd yayın oynatmasa bile olur nerdeyse
    Şarj işini de içinden bir kablo çıkmıştır bir tarafı usb diğer tarafı mini usb onu ps açıkken bir tarafını ps3e diğerini ds3 e tak olur
  • sağol poyri. tv de şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.