Şimdi Ara

Görüntü Ayarlarında 800x600 Seçeneği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemim Windows 10. Steam'den GTA San Andreas indirdim ancak "cannot find 800x600x32 video mode" hatası verdi. İnternette tavsiye ayarları uygulamaya koyuldum: Gerekli dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre ekledim falan. En sonunda gelişmiş görüntü ayarlarından: Bağdaştırıcı> Tüm Modları Listele deyip çıkan seçeneklerden "800x600" işaretlemem gerekiyormuş. Ancak ne var ki çıkan seçenekler arasında "800x600"e dair bir seçenek ne yazık ki yok. Ne yapmam gerekiyor?

Edit: Evdeki LCD ekran tvye bağladım ve 800x600 çözünürlüğü çıktı. Oyuna girip, bilgisayarımdaki çözünürlüğü seçip çıktım. Oyun çalıştı. Ancak televizyonla bağlantısını kesince o seçenek kayboldu ve yine aynı hatayı verdi. Anlaşılan benim bu bilgisayara "800x600" çözünürlüğünü kurmam gerek. Ama anlamadım. Şimdi bu oyunu televizyon olmadan açamayacak mıyım? Playstation değil ki bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cate4 -- 27 Aralık 2019; 14:27:44 >

• Hocam aşağıdaki dosyayı, C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\GTA San Andreas User Files dosya yolnu hedef göstererek çıkartıp dener misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam aşağıdaki dosyayı, C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\GTA San Andreas User Files dosya yolnu hedef göstererek çıkartıp dener misin?

https://trgy.org/wp-content/uploads/cozum.exe
    404 Not Found nginx diye hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cate4

404 Not Found nginx diye hata veriyor.

Alıntıları Göster
    Hocam sizin sistemde yol isimleri Türkçe ya da farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam sizin sistemde yol isimleri Türkçe ya da farklı olabilir.

Alıntıları Göster
    Olabilir belki ama demek istediğim: Attığın link açılmıyor, yani dosya yoluna ne atacağım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cate4

Olabilir belki ama demek istediğim: Attığın link açılmıyor, yani dosya yoluna ne atacağım ki?

Alıntıları Göster
    Hocam benim hatam, link ölmüş. Hemen bakıyorum yenisine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.