Şimdi Ara

görüntü bu şekilde yanlara doğru silmiş gibi çok kötü çamur gibi bulanık bi hala geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [img=http://img21.imageshack.us/img21/6590/afak.th.jpg]

19" lcd samsung var nvidia geforce fx 5500 ekran kartı var görüntü bu şekilde yanlara doğru silmiş gibi çok kötü çamur gibi bulanık bi hala geliyor.format attım düzeldi hemen geri bozuldu sizce neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebilirim .. teşekkürler şimdiden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İlginç ilk defa böyle birşey görüyorum.
  • ekran kartının nevri dönmüş, vadesi dolmuş gibi. ayrıca "bence" fx5500 kullandığınız monitör için yeterli değil. ben 256mb fx5500ü 17' crt monitörde yetersiz buldum ve değiştirdim eğer formattan sonra düzeldi diyorsanız ekran kartıyla alakalı bir sorun. yazılımında da olabilir. nvidia nın sitesinden son sürümü bulun ve indirin, olmazsa yeni bir agp kart alın yada en azından başka bir kartla deneyin
  • Kartı da alalı daha 6 ay felan oldu ya neyse dostum teşekkür ederim 1 2 ay daha böyle dursun bi çaresine bakarız artık tekrar sağol...
  • forumu takip edin eğer kartla alakalıysa sorun, aynı kartı ikinci el bölümünde 30 - 35 liraya çok rahat bulabilirisniz. kolay gelsin.
  • Ya monitörün fişini çıkarıp takdığımda ekran düzeliyor anlamadım gitti:D
  • anladığım kadarıyla ekran kartı d-sub(analog) ile bağlı monitöre, problem ekran kartını monitöre bağlayan kablonun manyetik alandan etkilenmesinden kaynaklanıyor
    kablonun etrafında elektirk kablosu var büyük ihtimal, kablonun geçtiği yeri değiştirirsen düzelecektir
    aynı problem bazen çok uzun veya uyduruk kablo kullanmaktan da kaynaklanıyor
  • evet bu 5 li fiş monitörün yanında bi ayar çekiyim oraya teşekkürler ceyhung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallow -- 26 Mart 2009; 12:57:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.