Şimdi Ara

Görüntü entegre sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler elimde hp hp pavilion g6 leptop var 2013 yılında almıştım.Leptop 2017 yılında ekran ışığını komple kesti.Yani şölye söylüyim el fenerini ekrana tutunca görüntüyü görüyorum ama ışığı kapatınca ekran karanlık.Daha sonra araştırdım biraz ekran kartı üzerine takılan flex kablosunun boardunda arıza olduğunu farkettim atıcağım fotoğraflarda da görülceği üzere sağ köşesi erimiş vaziyette.Vga kablosuyla leptobu harici ekrana bağlayıp kullanabiliyordum.Geçen aylarda pc yaptırmak için tamirciye verdim adam yapamadığı gibi daha da beter etti vga takıyorum ekrana görüntü gelmemeye başladı bende çok üstelemedim.Şimdi tekrardan kendim toplamak istiyorum 1-2 tane soru işareti var kafamda atıcağım fotoğraflar üzerinden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekranın sağ menteşe tarafından siyah ve beyaz kablolar var bu kablolar nereye takılcak işlevi tam olarak nedir ?
    Ekran flex kablosunu sıfır satın alıcam acaba model filan fark ediyor mu ediyor ise flex modelini neye göre alıcam ?
    Vga takınca görüntü gelmeme sebebi flex kablosunda ki kopukluk olabilir mi ?
    Şimdiden ediceğiniz yardım için teşekkr ederm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertnc37 -- 5 Şubat 2020; 16:9:56 >

• ++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.