Şimdi Ara

görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı temizlemek amacıyla tamamen söktüm sonra taktım. açtım bilgisayarı gayet sorunsuz çalışıyordu. sonra biosa girdim işlemci sıcaklıklarına falan bakayım diye. sonra ctrl+alt+del yaptım, ve ekrana bundan sonra görüntü gelmedi. monitör kabloyu görüyor yani ne signal demiyor ancak görüntü de gelmiyor. uzay montajı yaptım donanımda bir sorun göremedim. bipleme falan gelmiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ekran kartını çıkar
    tak ve bilgisayarı aç
  • uzay montajı yaptım
  • ben öyle halletmiştim
  • bip sesi gelmemesi speakerı takmamamdanmış. 1 uzun 2 kısa bip alıyorum. ekran kartından dolayıymış. neden böle bişi olabilirki. sorun nedir. ekran kartının fanı falan çalışıyor.
  • ekran kartını çıkarıp bir de öle denedim yine aynı biplemeyi verdi. ekran kartının bozuk olmadığını çıkarabilirmiyim burdan acaba.
  • bilgisi olan yokmu acaba. başka pci-ex olan bilgisayarda yokki deneyeyim. yardımcı olun lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü gidip geliyor
    4 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    19 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakart olabilir ama tam bir bilgim yok tamiratla uğraşmıyorum(modifikasyon - optik sürücüler ile uğraşıyorum)
  • ekran kartını rami ve işlemciyi başka bir bilgisayarda denedikten sonra kanaat getirdik ki sorun anakartta. bu sorun nedir bilmiyorum ama tamirciye gitti inş yüksek bi fiyat sölemez. sevmiyorum böle tamircilere muhtaç olmayı kar marjıını biraz yüksek tutuyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.