Şimdi Ara

Görüntü gidiyor Bilgisayar çalışmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,öncelikle bu sorunu 2 gündür yaşıyorum, Durduk yere bazen hemen bazen 1 2 saat sonra ekranda sinyal yok ibaresi geliyor ve kasa çalışmaya devam ediyor ama hiç bi şekilde işlem yapılamıyor power tuşundan bilgisayarı kapatamıyorum bile. direk arkadaki şartelden kapatıp açıp tekrardan açabiliyorum. Ekran kartımda yada powerimde sıkıntı yok onları test ettim. İşlemci macunu daha 2 aylık ortalama 60 70 dereceler arasında çalışıyor ilk aldıgımdan beri bi sorun çıkartıcağını düşünmüyorum ama. Anakarttan şüpheleniyorum ama test programı bulamadım sizin varsa öneriniz nedir yardımlarınızı bekliyorum...

Amd 8150 am3 işlemci
    Gigabyte 970 gaming anakart
    corsair ssd
    gtx650 ekran kartı
    600w 80 plus power
    zalman z3 plus kasa

• Monitör kablolarını bir kontrol edin.
  • Onunla alakası yok maalesef kendim kasa topluyorum az cok anlıyorum zaten ama bu kadar derine insemde bu kadar derini anlayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka ekran kartı ile deneyin, anakartta onboard varsa oda olur.
  • monitorundede sorun olabilir. benzer bir sorunda bn monitörü degistirmistim.bios guncellemesi yapin anakarta ve sistemi 3d mark programi ile test edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar açılırken hiç görüntü gelmiyor ise sorun ram slotunda veya ramlerdedir.Eğer görüntü geldikten sonra gidiyor ise ekran kartını bilgisayardan söküp monitör kablosunu onboard vga ya takara bilgisayarı başlatın.Yine çözüm vermesse anakart ram slotlarında temassızlık veya bozulma olabilir.
  • Arkadaşlar termal macunu değiştirip bios ayarlarından işlemci çekirdek sayısını 4e çekince sıkıntısız çalışıyor fakat 6 yada 8 çekirdeğe yada otomatiğe getirince bilgisayar yine aynı sorunu veriyor. Sizce sorun anakartta olabilirmi? işlemcide olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.