Şimdi Ara

Görüntü/Grafik Sorunum[SS'Lİ] ..Önceden Sorunsuz Oynadığım Oyunu Şimdi Oynayamamak !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 3 ay öncesinde Battlefield 4'ü Sorunsuz oynayabiliyodum.Sadece sistem değişikliği yaptım (Win 7den Win 8e).Sürücüler Ekran kartı herşey güncel zaten yeni formatladım.Ama böyle bi sorunum var .Harita falan gözüküyo ama heryer bembeyaz :(Bilgisi olan veya bunu çözmüş olan lütfen yardım etsin.EKRAN KARTI GÜNCEL.Sorun nerde anlayamadım.

Görüntü/Grafik Sorunum[SS'Lİ] ..Önceden Sorunsuz Oynadığım Oyunu Şimdi Oynayamamak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allu AKRacing -- 14 Aralık 2014; 19:52:34 >

• Yok mu yardım edebilcek birisi ya.
  • senin kart ölüme gidiyo galiba ışığı görmüş lsdkjfkdsljfds
  • Senin beyninden daha iyi olduğu kesin ;)
  • Ekran kartı rahmetli gibi konuyu dahili bileşenler bölümüne açarsan belki yardimci olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaBu-26

Ekran kartı rahmetli gibi konuyu dahili bileşenler bölümüne açarsan belki yardimci olabilirler.

Rahmetli olsa öncedende böyle olurdu oynatmazdı kı :D
  • Sorun hala çözulemedi. Bİlgisi olan lutfen yardım etsn
  • Şırı ısınma yada ekran kartındaki donanımsal bir sorun gibi görünüyor ısınma sorunuysa çözülür ama donanımsal bir sorunsa geçmiş olsun hocam ayrıca bf4 dışıında başka 3d oyunlarda bu sorun oluyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmuyo kesinlikle.Isınmaysa napmam lazım.Yada bana önerebilecegin ekran kartı var mı ben kartı degstrmeyi dusunuyorum. Maximum 1 yıl idare edecek 150-400 arası bi kart tavsiye edebilir msn bildigin önerdgin
  • 2 Günlük uğraşmalarımın sonucunda "An itibarıyla sorunu ÇÖZMÜŞ ,Lanet disco efektini defetmiş bulunmaktayım" Şuan çok mutluyum :D Çözumu detaylıca anlatıp konu linkini buraya atıcam
    Not:Aşağıdaki fotoğraf ekran kartımla dalga geçmeye çalışanların beyninden ,ekran kartımın daha iyi çalıştığının KANITIDIR.

• Pencereli, düşük çözünürlük ve low mu o :( Ölmemiş olsa bile çok yaşlanmış gibi, yenilenme ihtiyacı duyuyor onun mesajını veriyor bence :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

Pencereli, düşük çözünürlük ve low mu o :( Ölmemiş olsa bile çok yaşlanmış gibi, yenilenme ihtiyacı duyuyor onun mesajını veriyor bence :O

Bilerek pencere moduna aldım resim icin ;)
  • yeni konu açma ilk mesajı güncelle. başlığada çözüldü ibaresini ekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

yeni konu açma ilk mesajı güncelle. başlığada çözüldü ibaresini ekle.

Emredersin !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.