Şimdi Ara

Görüntü HD leştirme !!1!!!!11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış yer mi bilmiyorum eğer yanlışsa bir daha tekrarlamam.

Şimdi konuya gelecek olursak mesela 2000 yılından herhangi bir anime veya eski animelerden Sonic. Görüntü kalitesi en fazla 360p var. Bu görüntü kalitesini 720p yapabileceğim herhangi bir program var mı ? Varsa nasıl kullanılıyor ?
    Biraz önce bir tane conventer denedim sadece mesela 600x360 sa onun boyutunu değiştirip 1920x1080 yaptı fakat görüntü kalitesinde herhangi bir değişiklik olmadı. Benim amacım görüntü kalitesini arttırmak.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar yazmayı unuttum program paralı da olabilir sorun değil yeter ki yardım edin.
  • Öyle bir teknoloji yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Öyle bir teknoloji yok.

Öyle bir teknoloji yok da aslında isim vermeyecektim ama Aniseki sitesinde Death Note animesi 2006 yılında çıkmasına rağmen HD yapıp tekrar izleyicilere sunmuşlar. Bunu nasıl yapmış olabilirler ki ? Bütün fansub lara bütün forumlara baktım fakat Death Note un HD si yoktu sadece Anisekai yapabilmiş.
  • Başka bilgisi olan arkadaş var mı ?
  • Onat Arda O kullanıcısına yanıt
    Meraktan 1. bölümlerini indirdim. Gerçek 720p değil, kalitesiz gözüküyor 480p'den pek de farklı değil. Onlar da muhtemelen en boy oranlarıyla oynayıp, kesip biçerek, çzünürlüğü yükselterek yapmışlar. Sizin kendi yaptığınızdan pek de farklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 12 Eylül 2014; 15:40:06 >
  • boyutları değiştirilip fake 720p yapabilirsin ama 360p yi tam ekranda oynamaktan zerre farkı olmaz. iyileştirme yöntemleri elbette vardır farklı codecler kullanılarak ama fazla şeyler beklememek gerekir.ayrıca 2006 yılı 15 yıl öncesi değil 8 yıl öncesi. dvd , blu-ray çıkması çok olası.tv yayınları zaten kaliteliydi.
  • Orijinal kaynak ISO olmadıktan sonra yapılan işlem sadece kendinizi aldatmaktan öteye gitmez. ISO üzerinden upscaling de kaynak zaten HD değilse o izlediğin şeyi HD yapmaz. Death Note'u HD diye yutturmaları beni şaşırtmadı, millet çamur kalite yerli stream sitelere takılmaya devam ettikçe bunun gibi sorular daha çok gelir diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.