Şimdi Ara

Görüntü kalitesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam şöyle bir sıkıntım var DLP televizyona vga dan bağladığım pc me yeni ekran karı aldım ve yeni aldığım ekran kartının vga outputu yok dolayısıyla dvi ucuna çevirici takıp oyle baglıyorum fakat goruntu puturlu puturlu kalıtesız oluyor farklı cevırıcı ve farklı vga kablolarla denedım eskıden vgadan baglanarak kulladıgım kartın dvi cıkısına baglayıncada aynı sorun devam edıyor yanı sorun kartta degıl baglantı noktasında elektrık ılede herhangı bır sorum yok sızce bu ısın bır cozumu varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authority -- 31 Ocak 2008; 1:30:49 >

• s video ile bağlantı kurulduysa görüntüde kalite beklememelsin haliyle ama dvidan bağladıysan ve kalite alamadıysan bir sorun var demektir , önce kablolarla başala test etmeye en son tvnin soketine kadar test et

ama şu dlp olayı ne yaw anlamadım
  • DLP televizyon arkasındaa vga inputu var normal moniör gibi kullanabiliyorsun bağlantıyı s-video ile yapmıyorum. VGA dan VGA ya yapıncan sorun yok. Fakat yeni aldıgım ekran kartının VGA cıkısıyok ondan DVIucuna DVItoVGA cevırıcı takıp vga kablo ıle baglıyorum ama goruntu putur putur oluyor normalde destekledıgı cozunurluk ve Refresh rate lerı desteklemıyor kısacası bı uyumsuzluk oluyor basına gelen olmustur belkı veya bı cozumu olan?

DLP için tıklayın

quote:

Orjinalden alıntı: djsam

s video ile bağlantı kurulduysa görüntüde kalite beklememelsin haliyle ama dvidan bağladıysan ve kalite alamadıysan bir sorun var demektir , önce kablolarla başala test etmeye en son tvnin soketine kadar test et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authority -- 31 Ocak 2008; 1:43:05 >

• kartta 2 adet dvi varsa diğeriyle dene kabloları ve soketleri değiştirdiğindede olmyorsa arızalı demektir o kart

ayrıca hayret ettim dlpde vga var dvi yok mu yani enteresan geldi ,
  • Bir SS versen çok iyi olurdu arkadaşım zira pöti kareli ekran derken nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama mesela ekran kartına oc yapmaya kalktığımda bende o tür kareler görüyorum. Ayrıca ekran kartını tv'ye bağladıktan sonra o tür bozulmalar rapor eden çok arkadaş var forumda. Ekran çözünülürlüğünü ve frekans değerini değiştirmeyi denersen sorun çözülebilir. Kolay gelsin.
  • Bırak yanındakı dvi yı 2 farklı kartla daha denedim Ati ve Nvidia sorun karttan kaynaklanmyor o kesın evet malesef yok dvi girişi. bahsi gecen bilgisayar zaten hep tv nin altında duruyor yani ekran kartını yenileyene kadar boyle bır sıkıntım yoktu farklı frekansları ve cozunurluklerı denedım ama vga to vga gıbı olmuyor hep bır kıprasma var goruntude
  • quote:

Orjinalden alıntı: djsam

s video ile bağlantı kurulduysa görüntüde kalite beklememelsin haliyle ama dvidan bağladıysan ve kalite alamadıysan bir sorun var demektir , önce kablolarla başala test etmeye en son tvnin soketine kadar test et

imza kuralları kurallıktan cıkmıs senin imzan karsısında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.