Şimdi Ara

Görüntü kalitesi ve FPS hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuya girmeden belirteyim bahsettiğimin çok daha altında fps alarak oynayan ark.lar kızmasınlar 180 fps'yi bulmuşta derdine bak diyerekten:) en iyisi nedir bunu araştırırken sizinde fikrinizi almak istiyorum çünkü iyi bi bilgisayar topladım ve bu oyunda sonuna kadar gitmek istiyorum prof hedefler söz konusu yani*

bütün ayarları low ve ultra low'a çektiğimde fps ortalama 300 combat içindeyse genelde 240-300 arası oluyor, ayarları ultra high ve high a çektiğimizde ise malum görüntü daha iyi ve keyif verici oluyor ama fps combat içinde 180lere kadar düşebiliyor aradaki fark low ayarlarda oynamaya değer mi? yani düşük ayarlarda 240-300 fps almak mı sizce yoksa high ayarlarda 170- 230 (combat içinde) oynamak mı ? aradaki fark o kadar önemli değildir heralde diye düşünüyorum varsa bilgisi olan aydınlatırsa bizi sevinirim.

not: 4:3 1280x960 blackbars oynuyorum

• hayır tam tersine ayarları high yaptığınız zaman gölgelendirmeler çok etkili oluyor ve adam görmek ve vurmak zorlaşıyor. her zaman low iyidir.
  • Ayarlar düşükte olunca oyuna daha çok hakim olursun. Ben sadece fxaa ile köşe yumuşatma yapıyorum ve hepsini düşürüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.