konuya girmeden belirteyim bahsettiğimin çok daha altında fps alarak oynayan ark.lar kızmasınlar 180 fps'yi bulmuşta derdine bak diyerekten:) en iyisi nedir bunu araştırırken sizinde fikrinizi almak istiyorum çünkü iyi bi bilgisayar topladım ve bu oyunda sonuna kadar gitmek istiyorum prof hedefler söz konusu yani*
bütün ayarları low ve ultra low'a çektiğimde fps ortalama 300 combat içindeyse genelde 240-300 arası oluyor, ayarları ultra high ve high a çektiğimizde ise malum görüntü daha iyi ve keyif verici oluyor ama fps combat içinde 180lere kadar düşebiliyor aradaki fark low ayarlarda oynamaya değer mi? yani düşük ayarlarda 240-300 fps almak mı sizce yoksa high ayarlarda 170- 230 (combat içinde) oynamak mı ? aradaki fark o kadar önemli değildir heralde diye düşünüyorum varsa bilgisi olan aydınlatırsa bizi sevinirim.
not: 4:3 1280x960 blackbars oynuyorum
hayır tam tersine ayarları high yaptığınız zaman gölgelendirmeler çok etkili oluyor ve adam görmek ve vurmak zorlaşıyor. her zaman low iyidir.
Ayarlar düşükte olunca oyuna daha çok hakim olursun. Ben sadece fxaa ile köşe yumuşatma yapıyorum ve hepsini düşürüyorum.