Şimdi Ara

Görüntü kayması (Gibi bir şey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, yine benim bilgisayarimin saçma, bitmek bilmez problemlerinin bir yenisiyle daha karsinizdayim.
    2 Gün önce bilgisayarin basindan kalktim, 1 saat sonra geldigimde ise bu sorunla karsilastim, anlatmasi zor video ile göstereyim size ;

Mobil:http://www.youtube.com/watch?v=uni9nXGgnkg
    Monitör degistirmeyi denedim fark yok,ekran kartini çikarip onboard deneyeyim dedim onboard GPU'yu açamadim En sonunda Ekran karti degistirdim,sorun falan kalmadi.
    Sorunun neyden kaynaklandigi belli fakat yinede size bir danisayim dedim,simdiden tesekkürler

bir de ekranda dikey çizgiler var 4-5 tane , ve butun yazıların üstünden yatay çizgi geçiyor, fotoğraflar ile destekleyeceğim.

•  Görüntü kayması (Gibi bir şey)
    Gördüğünüz gibi harflerin alt kısmından siyah bir çizgi geçiyor ve ismin sonunda 3 noktadan alt alta 2 tane var.
  • eketrik topraklama sorunu olabilir.
    monitör kablosunda ve/veya ekran kartı ve/veya monitör girişlerinde sorun olabilir.
    ekran kartında sorun olabilir.
    monitör birşekilde 60 hz üstüne ayarlanmış olabilir (zor olsa da imkansız değil)
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı değiştirip denediğimde sorun giderilmişti, topraklama sorununu ve monitörü eleyebiliriz, zaten 2 monitörde denedim 2side sağlam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.