Merhaba arkadaslar, yine benim bilgisayarimin saçma, bitmek bilmez problemlerinin bir yenisiyle daha karsinizdayim. 2 Gün önce bilgisayarin basindan kalktim, 1 saat sonra geldigimde ise bu sorunla karsilastim, anlatmasi zor video ile göstereyim size ;
Mobil:http://www.youtube.com/watch?v=uni9nXGgnkg Monitör degistirmeyi denedim fark yok,ekran kartini çikarip onboard deneyeyim dedim onboard GPU'yu açamadim En sonunda Ekran karti degistirdim,sorun falan kalmadi. Sorunun neyden kaynaklandigi belli fakat yinede size bir danisayim dedim,simdiden tesekkürler
bir de ekranda dikey çizgiler var 4-5 tane , ve butun yazıların üstünden yatay çizgi geçiyor, fotoğraflar ile destekleyeceğim.
Gördüğünüz gibi harflerin alt kısmından siyah bir çizgi geçiyor ve ismin sonunda 3 noktadan alt alta 2 tane var.
eketrik topraklama sorunu olabilir. monitör kablosunda ve/veya ekran kartı ve/veya monitör girişlerinde sorun olabilir. ekran kartında sorun olabilir. monitör birşekilde 60 hz üstüne ayarlanmış olabilir (zor olsa da imkansız değil)
cobiC
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı değiştirip denediğimde sorun giderilmişti, topraklama sorununu ve monitörü eleyebiliriz, zaten 2 monitörde denedim 2side sağlam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme