Şimdi Ara

Panasonic neoplazmam çok kolay logo yanığı yapıyor ve tepki süresi söz konusu oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Panasonic 50ST50 Neoplazma var çok kolay logo yanığı ve HD yayınlarda özellikle Futbol maçlarında tepki süresi sözkonusu oluyor.bi maç izliyorum 45 dk sonra kanalın logo izi kalıyor!maç skorunu gösteren logonun izide kalıyor!tabi bi 24 saat lik ekran kaydırmayla bu geçiyor!bi de bendeki TV hem 200 saati geçmiş durumda hemde hiç dinamik ayarlardada kullanmadım ve hep düşük kontrastta kullandım!

Acaba bu panel arızalımıdır?

Bu kadar kısa sürede logo yanığı yapması anormal bişemidir acaba?

Bi forumda gözümemi çarpmıştı acaba neoplazması olan biri yazmıştı heralde! bi uyuduk tv yi kapatmayı unuttuk 8 saat boyunca aynı resim tv nin üzerinde kaldı allaha şükür burn in olmadı diye v.s.

Saygılar...

• Bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pana kullanmadım ama menülerde "piksel kaydırma" vs.. gibi koruyucu bir parametre ayarı yok mu acaba?

plazmalarda yıl oldu 2013 hala aynı sorunlar .... özellikle evde çocuk ve çalışmayan hanım varsa bu konuda dikkatli olmak lazım saatlerce aynı kanal açık kalıp oyuna , işe.. vs dalabiliyorlar riskli bir durum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.