Arkadaşlar benim sorunum şu. İnternet üzerinden herhangi bir video sitesinde tam ekran video seyrederken Görüntü Donuyor Ama Ses Devam Ediyor. Esc ye bastığımda ise küçük ekranda video oynamaya dewam ediyor.
Ama Normal bir cd yada dvd den film seyrederken yada yüksek çözünürlükte oyun oynarken herhangi bi sorun olmuyor...
Acaba sebebi ne olabilir. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Yardım ederseniz Fikirlerinizi sunarsanız Tşk ederim şimdiden. Aksi taktirde bi teknik servise götürecem kasayı.
ekran kartının sürücüsünü güncelleyip tekrar bi deneyin..olmazsa buraya tekrar yazın.
flash playerı güncelle
Ekran kartının sürücüsünü Güncelledim. Hem sapphire hemde ati nin sitesinden yine aynı sorun dewam etti. Flash playerında son sürümünü yükledim. Sürüm kontrolüde yaptım. Yine Aynı Sorun dewam etti.
Sanırım benim bu sorunla Yaşamayı kabullenmem gerekecek. Tabiki Sinilerime Engel Olabilirsem...
explorer, firefox, opera, crome.. bütün tarayıcılarda dene elbet birinde düzgün çalışır
Caqlayan Tşk Ederim Önerilerin İçin. Ama Ne mozilla ne ie7 nede opera Banamısın demedi. Benim alet bildiğini okumaya dewam ediyor.
ARKDASLAR BENMDE PC OYUNDA 5 DK SONRA RENKLER KARISIYOR DREVER GÜNCELEİDM FORMAT ATTIM FX5200 EKRAN KARTI 2 SYILDIR SORUNSUZ OYNUYORDUM SİMDİ OLMAYA BASLADI BİLEN BİRİSİ VARMI
Arkadaşlar Bugün Bilgisayarı Aldığım Yerin Teknik Servisi İle Konuştum Sorunu Onlarada Anlattım.
Onlarda Sizlerin Dediği Önerilerde Bulundu. Kasayı Götürmemi Söylediler Belki Ekran Kartı Problemli Olabilir Diye.
Sonucu Sizinlede Paylaşırım. Önerileriniz İçin Tşk Ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme