Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUDA BENİM SİSTEMİM... RESİMDE GÖRÜNEN SİSTEMİN HEMEN HEMEN HERŞEYİNİ AMERİKADAN ALDIM..

1- SONY 46X3500 LCD TV
    2- SONY 5.1 SES SİSTEMİ
    3- SONY PS3 80 GB + 10 OYUN
    4- SONY DİGİTAL ÇERÇEVE
    5- SONY KABLOSUZ BLUETOOTH KULAKLIK
    6- PHİLİPS 1080P HDMİ DVD DİVX OYNATICI
    7- NEXT DOBRETECH HD UYDU RECEVİVER (D-SMART FULL PAKET İÇİNDE MODÜLLÜ + 6 ÇANAK BAGLI)
    8- DİGİTURK PLUS HD RECEİVER
    9- ZYXEL KABLOSUZ 4 PORT MODEM
    10-SİEMENS SL780 KABLOSUZ TELEFON
    11-APPLE İPHONE 4 16 GB
    12-TUNÇBİLEK KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAGI
    13-SONY F12\M1HE FULL HD NOTEBOOK

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

Sehpayı 1 Hafta Önce Degiştirdik.Yeni sehpamız daha şık ve güzel. Tv yide 1 aya kadar Sony 46hx929 veya Samsung 46D8000 ile degişecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 6 Mart 2011; 2:30:46 >

• Çok güzel bir sistem
  • teşekkürler allah herkese böyle güzel sistem almayı nasip etsin...

quote:

Orijinalden alıntı: fb-serkan

Çok güzel bir sistem
  • arkadaşlar buda benim sistemim:

-SONY KDL-40NX700 LED TV
    -MARANTZ SR3001 AV RECEIVER
    -YAMAHA NSP 8900 CENTER REAR TAKIMI
    -SONY SS-F6000 FRONT
    -SONY SA-W2500 SUBWOOFER
    -DIGITURK HD
    -PHILIPS BDP-2500 BLURAY PLAYER
    -BELKIN AKIM KORUMALI PRİZ
    -ÇAKMA AMBLIGHT

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 6 Mart 2011; 23:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
    teşekkürler allah herkese böyle güzel sistem almayı nasip etsin...

quote:

Çok güzel bir sistem

Guzel sistem.Güle güle kullanın
  • teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

teşekkürler allah herkese böyle güzel sistem almayı nasip etsin...

quote:

Çok güzel bir sistem

Guzel sistem.Güle güle kullanın

• süper bir sistem kardeşim hayırlı olsun....
  • teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: foxyfox

süper bir sistem kardeşim hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

arkadaşlar buda benim sistemim:

-SONY KDL-40NX700 LED TV
    -MARANTZ SR3001 AV RECEIVER
    -YAMAHA NSP 8900 CENTER REAR TAKIMI
    -SONY SS-F6000 FRONT
    -SONY SA-W2500 SUBWOOFER
    -DIGITURK HD
    -PHILIPS BDP-2500 BLURAY PLAYER
    -BELKIN AKIM KORUMALI PRİZ
    -ÇAKMA AMBLIGHT

saygılar...

Güzel sistem

•  Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 7 Mart 2011; 23:59:36 >

• fb-serkan kardeş teşekkür ederim beğenmenize sevindim daha iyileri sizlere nasip olur inşallah bu arada gekren kardeş sisteminiz gerçekten çok güzel ilk iki fotoğrafınızda aydınlatma muhteşem olmuş tebrik ederim.

saygılar...
  • Sn.miroğlu

Size bazı önerilerim olacaktır;

1-panel 46 olduğu için=orta seviye yerden yüksekliği 81-82cm olmalıdır,sizin panel daha yüksekte durmaktadır(resimden öyle anlıyorum??)
    dolayısıyla bir kaç çentik aşağıya takın paneli askıda(askılı ve ayarlı ünitemidir bu??)

2-madem paneli değiştireceksiniz o zaman HX9x ile değiştirin!

++
  • merhabalar.

evet askılı sehpa. 1-2 ay sonra evde tamirat yapıcaz o zaman duvarı patlatıp kabloları duvar içinde geçirecez ve tv yi duvara asıcaz. sehpanın t şeklindeki askısını çıkaracaz. yerden yüksekligini ölçmedim ama tamir yaparken bu önerinizi dikkate alıcam teşekkürler.

2. önerinize gelirsek bizde çok koyu bir sony fanatigiyiz ama sanki d8000 ondan iyi gibi duruyor özellikle çerçevesi çok az ve parlak ekran olması hoşumuza gitti. ayrıca samsung tv lerin çok media destegi ve yazılım güncellemeleri var. genede tabi ürünleri görmeden bişi diyemem gözümle görüp karşılaştırıp öyle kararımı vericem. peki sizce neden sony ?

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.miroğlu

1-panel 46 olduğu için=orta seviye yerden yüksekliği 81-82cm olmalıdır,sizin panel daha yüksekte durmaktadır(resimden öyle anlıyorum??)
    dolayısıyla bir kaç çentik aşağıya takın paneli askıda(askılı ve ayarlı ünitemidir bu??)

++

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

sayın gekren tv üniteniz çok güzel bende böyle bir şey arıyrum acaba marka model nedir nerden bulabilirim
    ha bu arada tv kaç ekran kullanıyorsunuz bende samsung 40" var onu yerleştirceeğim

• quote:

merhabalar.

evet askılı sehpa. 1-2 ay sonra evde tamirat yapıcaz o zaman duvarı patlatıp kabloları duvar içinde geçirecez ve tv yi duvara asıcaz. sehpanın t şeklindeki askısını çıkaracaz. yerden yüksekligini ölçmedim ama tamir yaparken bu önerinizi dikkate alıcam teşekkürler.

2. önerinize gelirsek bizde çok koyu bir sony fanatigiyiz ama sanki d8000 ondan iyi gibi duruyor özellikle çerçevesi çok az ve parlak ekran olması hoşumuza gitti. ayrıca samsung tv lerin çok media destegi ve yazılım güncellemeleri var. genede tabi ürünleri görmeden bişi diyemem gözümle görüp karşılaştırıp öyle kararımı vericem. peki sizce neden sony ?

quote:

Sn.miroğlu

++

Hocam "fanatiklik" panel işinde olmaz
    Çünkü panel işinde nokta atışı vardır,bu her Marka olabilir yani en güzel hedef hangisi ile seninde onunla
    buluşman gerekiyor,bunun Sony veya Samy veya LGE ilede alakası yoktur!

Örneğin bende çok ciddi bir "Sharp" fanatiğiyim(Pio yu saymıyorum doğal olarak!) ama kullandığım son iki panelde Tosh tur!

Çünkü ben Samsung Modül(S_PVA tip) hastasıyım kullandığım Tosh larda S_PVA lı olduğu için tercihim böyle olmuştur
    (+bazı kriterleri daha olduğu için tabiki!)
    Örneğin şuanda senin Modül de(panelinde) Samsung S_PVA dır ayrıca çok iyi bir paneldir X35x ler ben çok kişiye
    geçmişte bu paneli aldırdım.
    Ancak bu S_PVA ların en büyük sorunu aşırı riskli olmasıdır! ama ben riski seviyorum (riski nedir diye sakın sorma)

++
    Panelin(46" olarak) orta seviye yerden yüksekliğide 81/82cm olmalıdır! buna göre ayarlarsın yeni ünitede+
    alt üniteyide daha geniş(min 200/220cm)yaptırın 300/350cm kadar yolu vardır! böylece bütün cihazları gözlere
    koyarsınız,arkasını yarı açık gibi bırakıp(min.)duvardan 2/3cm önde konuşlandırın(havalandırma için)veya üniteyi
    duvarla sıfır yapmayı düşünüyorsanız o zamanda,ön kısmı açık şekilde bir ünite olmalıdır(arka kısım kablo deliklerininde
    önden görülmemesi için rafa yakın yerden delip cihazlar önüne gelince kamufle edersiniz!

++

Sen panelde kaportayamı bakıyorsun veya ıvız zıvır bazı özelliklerinemi yoksa motoramı bakıyorsun???
    kaportaya bakıyorsan ve MKV v.s işlerine bakıyorsun Samy alabilirsin,yok Motora bakıyorsan o zaman kafandaki
    Sony HX9x çok daha doğru seçim olacaktır!

Ayrıca hem fanatiğim diyorsun hemde Sony kullanıyorsun ve hala NEDEN Sony diye soruyorsun(örneğin elindeki panel X35x olduğu
    için özellikle bunu sordum!)

Kardeş Media desteği nedir yaw,alırsın bir NMT/MediaPlayer çok daha iyisini ve dertsiz yaparsın o işleri,bu Media kriterine göre
    panelimi alınır veya yakışıklı diye panelmi alınır ???
    Kaldıki artık Samy/LGE lerin BDPlayer ları MKV desteklidir!

SW update v.s bunlar panellerde hikaye işlerdir,Samy/LGE/Phil neredeyse her ay FW çıkarırlar ama panelleri yinede uçmuyor
    Sony/Sharp/Tosh ise hiç çıkarmaz!!yılda veya 2 yılda bir çıkarır o da çok gerekli ise,bunlara bakarak yalnış adreslere gitme sakın!

Bütçen nedir,ağırlıklı olarak ne izliyorsun,kaynakların nedir v.s gibi kriterleride vardır bu olayın???
    Neden 46"? veya örneğin ve 52"/60" olmazmı??

not;Sony de 46/55 ler Samsung S_PVA Modüllüdür ama 52/60 lar Sharp UV2a Modüllüdür!!!

++
    CAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 8 Mart 2011; 12:11:02 >

• @albani

:) neden sony derken sony hz929 u kastetmişdim yoksa fotograf çerçevesini bile sony marka aldık çamaşır bulaşık makinesi yapsalar olnlarıda sony alırdık imzamdada görüldügü gibi 3 yıl önce 6 ay arayla sony x3500 ve w3000 aldık 2 evimize. ayrıyeten akrabalarada 3-4 tane sony aldırdım hep.

yok illa media destegi var diye atlamıyacaz tabi samsunga ama hani herşey içinde olursa güzel olurdu ayriyeten alet takıp kalabalıklık etmez ek masrafda olmazdı. panelin yakışıklılıgına babam takmış durumda x3500 ün çerçevesini hiç sevmiyor amerikada bu model simsiyah çerçeveli ama tr ye bu abuk subuk rengi yollamışlar malesef keza avrupada öle tabiki. bu arada hx929 un çerçevesi güzel piano siyahı ve bizim sehpaya güzel uyar ondada bir sorun yok.

bütçe 5 falan zamanında sony x3500 ü 7.5 8 milyara almışdık ama 3 yılda çok deger kaybetti ve sürekli çok daha iyi degişik ürünler çıkıyor. bu seferde bi 8 verip büyük zarara girmek istemiyorum aslında. ayrıca evet bizde 52 55 gibi bişi düşünüyoruz ama çok pahalıbu boyutlar 9-10 milyar. 2009 2010 model bu boyutlarda sonyler gördüm 4-5 milyara ama bunlarada elimiz gitmez eski diye.

• @gekren

Güzel sistem keyifli seyirler.
  • Yusuf kardeş,sen HX9x un ucuzmu olacağını sanıyorsun yoksa!!!

Ayrıca X35x çok özel vede sıkı bir paneldir! ama nedense bazı insanlar onun Bezel yapısını ve rengini beğenmezler!
    bunada bir şey diyemem,zaten ben panelin böyle Cosmetic v.s işlerine hiç bakmadığım gibi,bahsettiğin extra özellikler
    v.s işleride benim için hikayedir!

Ben panele bir Display ünitesi olarak yani Monitör gibi olsun yeter diyenlerdenim,diğer tüm işleri external cihazlar ile yapmak
    isterim ve öyle yapıyorum!

2009/2010 Model panel çok güzel alınır ama kalmadı bunlar ve ben sana şimdi 2009 Model bir Sony X45x "sıfır" bulsam vede 5 kağıda,
    almazmısın örneğin??? valla kapımda sırıya girer onun hastaları
    Veya bana 2007 Model efsane Tosh ZF355 teşhir bile olabilir bulsalar ama üzerindeki Samsung Modül hatası olmadan,ben havada kaparım
    o paneli çünkü Motionhandling te "hala" bu ZF yi geçen dünyada panel üretilemedi!!!!

Bence sen yine madem Sony ye takılmak istiyorsun 9x serisini bekle ve bunu kap ama ilk çıktığı zaman değilde,aylar sonra!!fiyatları
    biraz düşsün ancak uyanık Sony Hi-End leri TR de hem fazla indirmiyor hemde az getirip işin tam uyanıklığına kaçıyor ve rakamlarıda
    kolay düşürmediği gibi bitinceye kadarda bayağı yüksek tutuyor!
    Bu işlerde Sony müthiş uyanıktır,kimse bu konuda onunla baş edemez!

++

• sayın gekren tv ünitenin marka modeli nerden aldığını yazarsan bende böyle bir sey arıyorum
  • yok hocam ne sanması eminimki sony samsungdan 1-2 milyar daha pahalıdır.

evt bizde bekliyoruz 2 tv yide gözümle görmeden almam zaten. zamanındada samsung ve sony x35 arasında kalmışdım. 2 tv yi yi yanyana gördüm samsungu 0 etmişdi sony hemen sony aldık. görmek lazım yani.

quote:

Yusuf kardeş,sen HX9x un ucuzmu olacağını sanıyorsun yoksa!!!

Ayrıca X35x çok özel vede sıkı bir paneldir! ama nedense bazı insanlar onun Bezel yapısını ve rengini beğenmezler!
    bunada bir şey diyemem,zaten ben panelin böyle Cosmetic v.s işlerine hiç bakmadığım gibi,bahsettiğin extra özellikler
    v.s işleride benim için hikayedir!

Ben panele bir Display ünitesi olarak yani Monitör gibi olsun yeter diyenlerdenim,diğer tüm işleri external cihazlar ile yapmak
    isterim ve öyle yapıyorum!

2009/2010 Model panel çok güzel alınır ama kalmadı bunlar ve ben sana şimdi 2009 Model bir Sony X45x "sıfır" bulsam vede 5 kağıda,
    almazmısın örneğin??? valla kapımda sırıya girer onun hastaları
    Veya bana 2007 Model efsane Tosh ZF355 teşhir bile olabilir bulsalar ama üzerindeki Samsung Modül hatası olmadan,ben havada kaparım
    o paneli çünkü Motionhandling te "hala" bu ZF yi geçen dünyada panel üretilemedi!!!!

Bence sen yine madem Sony ye takılmak istiyorsun 9x serisini bekle ve bunu kap ama ilk çıktığı zaman değilde,aylar sonra!!fiyatları
    biraz düşsün ancak uyanık Sony Hi-End leri TR de hem fazla indirmiyor hemde az getirip işin tam uyanıklığına kaçıyor ve rakamlarıda
    kolay düşürmediği gibi bitinceye kadarda bayağı yüksek tutuyor!
    Bu işlerde Sony müthiş uyanıktır,kimse bu konuda onunla baş edemez!

++

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.