Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuyu 2009 yılında çok incelemiştim ve gayet yararını görmüştüm. Şimdi bakınca nostalji tadı verdi. Bende yakın zamanda oluşturduğun sistemi paylaşıyor olacağım.
  • İleride yaşayacağım evde şöyle bir oda yapmazsam gözüm açık gider. Gerekirse arabayı satıp şöyle bir ortam mutlaka hazırlayacağım.

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 14 Ekim 2013; 19:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

İleride yaşayacağım evde şöyle bir oda yapmazsam gözüm açık gider. Gerekirse arabayı satıp şöyle bir ortam mutlaka hazırlayacağım.

Hocam bu odayı yapmak hangi arabayı satacağına bağlı,tofaşsa durum kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Hocam bu odayı yapmak hangi arabayı satacağına bağlı,tofaşsa durum kötü

Fiesta'm var, iyi kötü 30.000 eder, karşılar sanırım. :)

Zaten öyle çok geniş, 10-15 kişilik bir oda hayalim yok,
    maksimum 5-6 kişilik olsa kafi,
    yeter ki dışarıya zerre ses geçirmeyen, görüntü & sesin harikulade olduğu bunlar gibi bir sinema odası olsun.

Hani herkesin bir zevki vardır ya, ilerki dönemde evimde böyle bir ortamın zevkini ne pahasına olursa olsun yaşamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 14 Ekim 2013; 20:24:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

İleride yaşayacağım evde şöyle bir oda yapmazsam gözüm açık gider. Gerekirse arabayı satıp şöyle bir ortam mutlaka hazırlayacağım.

Aynen hocam bende ilerde böyle birşey hayal ediyorum.Herkesin araba hayali olur benim ise böyle bir oda.:)

• Arkadaşlar yeni sistemler yok mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

Arkadaşlar yeni sistemler yok mu :)

Kralı burada

http://forum.donanimhaber.com/m_33360662/mpage_36/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhamd -- 22 Aralık 2013; 0:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

fotolar##

Merhabalar,

Dönebilme sistemli TV sehpasi ariyorum. Uzerine aski aparati asilmis TV sehpalarindan degil ama. Sanirim sizin bu fotograftaki TV sehpasi o turden. Eskiden bu turden TV sehpalari vardi. Kullanmistim ama LED TV'ler icin ebatlari uygun degildi de zaten.Standart bir TV sehpasi uzerinde kucuk diktortgen/daire donebilme ozelliginde. Aski aparatli olanlar cok az donuyor bir de TV sehpasinin duvara bitisik oldugunu dusunurseniz o aski aparati hic ise yaramiyor.
    LED TV standinin donebilme ozelligi yok. Donebilme ozelligi olan stand satisi da yok TV ureticisi tarafindan. En kotu olasilik marangoza gidip bizim mevcut sehpanin uzerine donebilme ozelligi ekletecegim.

Tesekkurler

• takip
  • Birkaç resimde benden olsun..
     Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.