Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da benden. Karmaşa için kusura bakmayın biraz belediye otobüsü içi gibi ama her şeyi compact hale getirdim. Sadece surroundlar görünmüyor arkada kaldığı için. Bu TV nin verdiği görüntüyü henüz hiçbir panelden alamadım. O yüzden en az bir sene daha ana TV olarak kalacak. Sonra duruma göre bakacağız.

Genel görünüm

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

Bu da ana merkez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 11 Haziran 2008; 13:41:44 >

• İki ayrı fotoğraf ekliyorum. İlki akşam normalde izlediğim şekli ile:

TV: Philips 42 PFL 7962
    Ses sistemi : Philips HTS 3357
    Sehpa : klasik suntalem
  • Sayın Signore,

Birisinin boyutu 81 KB, diğerinin 144 KB olan 2 Jpeg dosyasını eklemek istediğimde dosya boyutlarının büyük olduğuna dair mesaj çıkıyor. Bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devr68

Sayın Signore,

Birisinin boyutu 81 KB, diğerinin 144 KB olan 2 Jpeg dosyasını eklemek istediğimde dosya boyutlarının büyük olduğuna dair mesaj çıkıyor. Bir öneriniz var mı?

Soru bana değil ama yardımcı olmaya çalışayım.

http://imageshack.us/ bu siteye girilir.

Gözat düğmesine tıklanarak hdd teki yüklenmek istenen resim seçilir.

Hostit tuşuna basılarak siteye upload edilir.

İsteğe bağlı olarak alttaki bölümden (resize image) resim çözünürlüğü de değiştirilebilir.

Upload işleminin sonunda pek çok linkin bulunduğu bir sayfa açılır. Bu sayfadan en alttaki "direct link to image" bölümündeki kısayol kopyalanır.

Bizim forumun mesaj yazma kısmındaki "image" düğmesine tıklanır.

[simage][/simage] bu kodlar çıkar işte köşeli parantezler arasına bu kısa yol kopyalanır. Ve gönder tuşuna basılır. Hepsi bu...

• Bilgi için teşekkür ederim. İşte ilk fotoğraf:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sırada gündüz aydınlıktaki görünümü:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Bu da benden olsun:

Tasarım ve dizayn harikaa görünüyor çok modern ve pozitif elektrik aldım resmen yani kalabalık yorucu değil tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Bu da benden. Karmaşa için kusura bakmayın biraz belediye otobüsü içi gibi ama her şeyi compact hale getirdim. Sadece surroundlar görünmüyor arkada kaldığı için. Bu TV nin verdiği görüntüyü henüz hiçbir panelden alamadım. O yüzden en az bir sene daha ana TV olarak kalacak. Sonra duruma göre bakacağız.

Genel görünüm

Bu da ana merkez

bu tv den bendede var ..inanılmaz bir resim kalitesi var trinitronun

• quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Bu da benden olsun:

çok iyi yerleşim
    çok şık olmuş...
  • bu da benden

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicholas Cage

bu da benden

hocam bu hangi modeli oluyor bugün PX8 modeline baktım teknosadaki eleman VGA bağlantıyla laptopu bağlayabilirsin dedi ama benim bildiğime göre bağlanamıyor VGA ile başka bir bağlama şekli yokmudur?
  • Bu PX80 ve VGA mevcut.
    PX8 i bilmemekle birlikte vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::SeRKaN::..

quote:

bu da benden

hocam bu hangi modeli oluyor bugün PX8 modeline baktım teknosadaki eleman VGA bağlantıyla laptopu bağlayabilirsin dedi ama benim bildiğime göre bağlanamıyor VGA ile başka bir bağlama şekli yokmudur?

mrb sormak istediğim bu tv ünitesini nerden aldın cok sık duruyor eger kendin yaptırdıysan bende yaptırmak isterim yardımcı olursan sevinirim birde fiyat verirsen cok makbule gececek

• Saloni Mobilya
    www.saloni.com.tr
    İstanbul Masko da ve İnegöl de showroom ları var.
    Butik üretim ve ağaç kaplama bir üründür.
  • Evet caution 1996 dan beri kullanıyorum. Multi PIP özelliği de var. Ayrıca TV nin içine entegre vaziyette ss yükselticisi,kulaklık ses ayarı,PIP ten seyredilen kanalın ayrıca ses ayarı (kulaklıkla), yani büyük görüntünün sesi TV den gelirken PIP teki görüntünün sesi kulaklıktan geliyor.
    Ayrıca monitörün sağ sol hoparlörleri arkadaki girişlerden takılan hoparlörlerle uzatılıyor. Bir de merkez ve surround hoparlörler yine arkadan takılabiliyor. Kısaca 5 hoparlör takılıp ek sisteme gerek kalmadan çok kaliteli ses veriyor.

100 Hz görüntüde hiçbir şekilde titreme yok.
    TV ye 6 tane ses+görüntü cihazı takabiliyorsunuz.
    Bu TV'yi bilen bilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krizalit17

fotolar##

buradaki TV sehpası tam benim aradığım gibi acaba bunun markası felan nedir. Yada buna benzer birşeyi internetten nereden alabiliriz. Bulunduğum yerin altını üstüne getirdim bulamadım. Ya yaptırıcam yada internetten alıcam fiyata göre artık.
  • sevgili krizalit17
    subwoofer ını LCD den biraz daha uzaklaştırırsan daha sağlıklı olur.minimum 60-70 cm olursa iyidir.
  • ben de daha dun salondaki modulu yeniledim. Bugün asagidaki forumda yazmistim; tekrar olmasin asagiya tiklayip gorebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=24091693#24264261
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Bu da benden. Karmaşa için kusura bakmayın biraz belediye otobüsü içi gibi ama her şeyi compact hale getirdim. Sadece surroundlar görünmüyor arkada kaldığı için. Bu TV nin verdiği görüntüyü henüz hiçbir panelden alamadım. O yüzden en az bir sene daha ana TV olarak kalacak. Sonra duruma göre bakacağız.

Genel görünüm

Bu da ana merkez

Bu odada sen istediğin cd yi bulabiliyormusun.

Ayrıca sanırım yürüme mesafen 1 m^2

• quote:

bu da benden

TV sanki biraz yüksek kalmamış mı? Bunun dışında bence de güzel bir ünite. Hele de yanlara uzun 9.6 kolonlar konursa daha da şık olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.