Şimdi Ara

Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
18
Favori
103.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

arkadaşlar sehpa ARSTİL fiyatı çok uygun. sitesinden bakabilirsiniz.
  • arkadaşlar kimse sistemlerini göstermek istemiyor galiba................
  • valla arkadaşlar sabırsızlıkla bekledim geceleri bile çalıştım ama tam bitiremedim .ama olsun bitmeden de paylaşmak istedim yoksa içimde kalacak simtemim tamamen kendi tasarımım ve planım.cihazlarım tashiba satalite notebok,samsung le4687bd tv,crea cru 1000 hd alıcı-panasonic pt885 home theater,Creative Sound Blaster Digital Music SX,(bu çok işime yarıyor uydudan sesi buna verip pc den de buna sesi aktarım üzerindeki kanalları seçip tek optik çıkışla ses sistemine veriyorum süper ses çıkıyor sd yayınlarda )kumanda logitech harmony 785,hama görüntü aktarıcı (yatak odasına görüntüyü bununla aktarıyorum kablosuz),tam bitmemiş olmasına rağmen (ses sisteminin naylon nu bile duruyor ama sabredemedim.bakalım beğenecekmisiniz...eksiklikler fazla daha.dostum highwaymause bir kez daha yetiştin imdadıma:9teşekkürler
     Görüntü Sistemlerinizin Fotoğrafları # Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 15 Ocak 2009; 12:58:33 >

• ya arkadaşlar resim ekleyeceğim ama olmuyor imajhackus tan atıyorum resmi sayfanın en altında Show image to friends in yanındaki link i alıyorum sonra sitedeki image tuşuna basıp çıkan iki parantezin ortasına yapıştırıyorum ama olmuyor
  • En altta solda "Show adv. link" yazan satırın önündeki artıya tıklarsan yeni bir kod açılır. İşte onu buradaki [simage][/simage] kodlarının arasına yapıştıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 15 Ocak 2009; 12:53:43 >
  • Alanya dostum,

Senin evin ve sistemin fotoğraflarını görünce ne geldi aklıma biliyor musun?

Denizler altında 20 bin fersah'taki Natilüs deniz altısı.. Ama nerden geldi aklıma bu, ben de anlamadım. Gayet güzel. Güle güle oturursun inşallah.

Eleştiri yapabileceğim nokta ise duvar rengi olur. Zevkler farklılık gösterir elbet ama bence yeşil renk uyumu bozmuş gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 15 Ocak 2009; 13:05:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Alanya dostum,

Senin evin ve sistemin fotoğraflarını görünce ne geldi aklıma biliyor musun?

Denizler altında 20 bin fersah'taki Natilüs deniz altısı.. Ama nerden çıktı bu bende anlamadım. Gayet güzel. Güle güle oturursun inşallah.

Eleştiri yapabileceğim nokta ise duvar rengi olur. Zevkler farklılık gösterir elbet ama bence yeşil renk uyumu bozmuş gibi...

valla dostum bencede ama nişamlım tutturdu yosun yeşili olsun die koltuklarda kahve ve krem tonlarında olduğundan o beğendi eee malum emir demiri keser:))
  • alanya75

Maşallah Maşallah Allah Göz Nazarlardan Saklasın Sen Oraya Bide Nazar Boncuğu Tak böle Büyüğünden Her süs Eşya var ooo Yok Bak oLmadı ...güzel sistem Taktir ettim
  • alanya75 vitrinin çok göz yoruyo, açıkçası yakışmamış herzaman daha sade dekor ve sephalar çok daha iyi duruyo, nacizane tavsiyem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

alanya75

Maşallah Maşallah Allah Göz Nazarlardan Saklasın Sen Oraya Bide Nazar Boncuğu Tak böle Büyüğünden Her süs Eşya var ooo Yok Bak oLmadı ...güzel sistem Taktir ettim

teşekkür ederim dosrum üstteki boşluğa takacam allah izin verirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

alanya75 vitrinin çok göz yoruyo, açıkçası yakışmamış herzaman daha sade dekor ve sephalar çok daha iyi duruyo, nacizane tavsiyem.

evet burada büyük gözüküyor ama inan şu anda perdeler takıldı halılar serildi ve alttaki vitrinlerde güğmüşlükler ile doldu benim o vitrinin olduğu oda 80 metrekara o kadar büyük yani.koltuklarda eklenince benim gözüme hiçte büyük gelmedi ama tavsiyenide değerlendirdim teşekkür ederim.benim kafama takılan sadece uydunun altında soğutucu fan var az öne doğru dik duruyor tek sorun o :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

alanya75

Yukarıda yapılan bir çok yoruma katılmakla birlikte
    (benim de ilk izlenimim değişik ve ilgi çekici olduğu yönünde, biraz gözü yoracak gibi kalabalık ama iyi.. yeşil? ı-ıh..)
    şaka biyana üstteki boşluk dikkat çekiyor.

Kaç inç bilmiyorum ama sanki tv daha büyük olmalıydı bu tablonun içinde diyor insan.
    O boş kısımda tasarımı bozmayacak kibar bir raf olabilirdi.. sağ ve soldaki koyu renkten..

Yine de çok güzel, güle güle kullan..

• quote:

Orjinalden alıntı: atakatas

quote:

quote:

alanya75

Yukarıda yapılan bir çok yoruma katılmakla birlikte
    (benim de ilk izlenimim değişik ve ilgi çekici olduğu yönünde, biraz gözü yoracak gibi kalabalık ama iyi.. yeşil? ı-ıh..)
    şaka biyana üstteki boşluk dikkat çekiyor.

Kaç inç bilmiyorum ama sanki tv daha büyük olmalıydı bu tablonun içinde diyor insan.
    O boş kısımda tasarımı bozmayacak kibar bir raf olabilirdi.. sağ ve soldaki koyu renkten..

Yine de çok güzel, güle güle kullan..

teşekkürler tv 127 ekran ama izleme mesafesi göz önüne alınınca bu yeter die düşündem izleme mesafesi uzunluk max 7 metre koltuklar falan olunca bu 5 e düşüyor buda yeter die düüşündüm malum büyük olunca zevk alınmıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spex -- 19 Ocak 2009; 10:16:42 >
  • değişik bir tasarım ama sanki biraz karşıdan çekilse resim daha iyi anlardık
  • quote:

değişik bir tasarım ama sanki biraz karşıdan çekilse resim daha iyi anlardık

Odanın boyutlarından dolayı pek mümkün değil 2.90*2.90
  • quote:

Orjinalden alıntı: spex

quote:

değişik bir tasarım ama sanki biraz karşıdan çekilse resim daha iyi anlardık

Odanın boyutlarından dolayı pek mümkün değil 2.90*2.90

anladım neyse yinede güzel paylaşım teşekkürler

Saygılar
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • arkadaslar herkeze selam bende bir iki resim koyıyım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.