Şimdi Ara

Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün boyunca saatlerce araştırdım forumlarda bulduğum bütün çözüm yollarını denedim ama hiçbiri işe yaramadı . Bir oyuna girdiğimde 2-3 dakika sorunsuz oynadıktan sonra aniden bu hatayla karşılaşıyorum (oyuna girmeden bile çıkıyo bazen). Hata çıkınca ekran kararıyo koyu-açık siyah arasında gidip geliyo oyunun sesi kesilmiyo daha sonra da masasüstümü gösteriyo ve bu hata çıkıyo. İşin garibi bazen oyundayken ESC tuşuna basıp ayarları açınca da çıkıyo.
    Bu çözümleri denedim:
    -Güç seçeneklerinde maksimum performansı seçtim
    -TDRDelay değerini 8 yaptım
    -Windows updatelerin hepsini yaptım
    -Sürücümü silip daha eskisini yükledim olmadı sonra en yenisini yükledim yine olmadı
    -Nvidia denetim masasından maksimum performansı seçtim
    -Nvidia denetim masasında Physx işlemcisinden kendi ekran kartımı seçtim (otomatik olarak seç yerine)
    -Aero yu kapattım
    -DirectX son sürümünü yükledim

Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyodum ama nedense o gün çıktı ortaya ekran kartımın veya bilgisayarımın hiçbir ayarına dokunmadığım halde alakasız bir zamanda nedensizce çıktı bu sorun. Denetim
    masasının yedekle ve geri yükle sekmesinden sistemi önceki günlere almama rağmen aynı sorun devam etti.

Sorunun ekran kartının fazla ısındığından olmadığına da eminim çünkü uzun bir süre bilgisayarı kapalı tutup tekrar açtığımda yine 2-3 dakikada aynı hata çıkıyo. Lütfen yardım edin!!!

Ekran kartım: Nvidia GeForce 9800 GT
     Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForbiddenShadows -- 29 Ekim 2013; 14:01:11 >

• Simdi iki sebebi olabilir bendede ayni kart vardi ayni sorunu yasiyodum kartin panini cikarttim baktimki termal macun olmus kurumus kalmis onu yeniledim cillap gibi bi kontrolet macunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hatadan bende muzdaribim kardeşim bu hata çok pis bişey kurtulası yok gibi benimde ekran kartım gigabyte gtx 760 novadan aldım hala bu hatayla cebelleşiyorum..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_73859687/f_//tm.htm#73859687/

Aynı sorunu yaşıyordum.Konuda yazan tüm tavsiyeleri denersen sonuca ulaşırsın diye tahmin ediyorum.
    Ben kartı teknik servise yolladım.Beni oyalayıp duruyorlar.Kartta donanımsal arıza var anlayacağın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

http://forum.donanimhaber.com/m_73859687/f_//tm.htm#73859687/

Aynı sorunu yaşıyordum.Konuda yazan tüm tavsiyeleri denersen sonuca ulaşırsın diye tahmin ediyorum.
    Ben kartı teknik servise yolladım.Beni oyalayıp duruyorlar.Kartta donanımsal arıza var anlayacağın

ramlerden biri bozuk demişsin şimdide ekran kartı sorunlu diyorsun sendeki arızalı olan parça ney anlayamadım açıkçası ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sealine

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

http://forum.donanimhaber.com/m_73859687/f_//tm.htm#73859687/

ramlerden biri bozuk demişsin şimdide ekran kartı sorunlu diyorsun sendeki arızalı olan parça ney anlayamadım açıkçası ?

Ben hem ram hem de ekran kartı da arıza olduğunu düşünüyorum ama inventus ramleri zorlu testlere maruz bırakmalarına rağmen hiç sorun ile karşılaşmadıklarını ve ramlerin sorunsuz olduğunu söyledi.Fakat ekran kartı kesin olarak arızalı.Arızası ise oyunlarda ekranın kararması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vga dönüştürücü kullanıpta bu sorunla karşılan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.