Şimdi Ara

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda yüklü olan herhangi bir grafiksel programı oyunu açarken oynatırken sorun olmuyor fakat
    internetten bir video oynatmaya çalıştığımda ekran yani görüntü bir anda gidiyor??
    Lütfen bilgisi olan varsa bir yardımcı olsun durum biraz acil!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan987 -- 15 Eylül 2014; 11:19:03 >

• Arkadaş lütfen gören duyan bir el atsın neyapacağımı şaşırdım
    ilk defa böyle birşey oluyor özellikle youtube da bir video ya tıklamamla ekranın donup kararıp gitmesi bir oluyor
    lütfen gören boş geçmesin bir el atsın konuya
  • videoyu açınca çok hızlı bir şekilde videoya sağ tıklayıp flash player hızlandırmasını kapat belki bir yardımı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayax111x

videoyu açınca çok hızlı bir şekilde videoya sağ tıklayıp flash player hızlandırmasını kapat belki bir yardımı olur

öyle bir seçenek çıkmıyor
  • ya psu yetersiz diyeceğim yok oyunda öyle birşey olmuyor
    bilgisayarda yüklü olan grafiksel şeylerde sorun olmuyor ama internetten özelliklede facebook youtube gibi yerlerde daha açıp 5 saniye geçmeden gidiyor görüntü
    Ya arkdaşlar ayakta olan gören duyan birisi bir yardımcı olsun kafayı yicem böle bir saçmalık karşısında
  • chrome mu kullanıyorsunuz bu dediğim mozilla içindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayax111x

chrome mu kullanıyorsunuz bu dediğim mozilla içindi

Evt chrome kullanıyorum da önceden böyle birşey yoktu durkduk yerde neden oldu bu anlamadım gitti
    yani şuan bu sayfada bile dolaşırken şaşkaza bir reklam videosuna tıklıcamda görüntü gidecek diye tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan987 -- 15 Eylül 2014; 2:45:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorun acemi şansı misali çözüldü amaa ben olayın mantığını anlamadım hani çözüm şudur diyemem belki hala devam ediyor hani bozuk televizyonun tepesine vurup görüntü gelir ya o misal birşey

Ben size olayı tekrar özetliyim;
    sorunum ''amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu '' buna benzer bir şelideydi ama bu hatayı sadece bir kere almıştım sonrasında ise sadece ve sadece internette gezinirken bir video felan açtığımda
    bilgisayar donup görüntü direk gidiyordu hata mata vermeden.yani oyun vs çalıştırırken sıkıntı çıkmıyordu

Gelelim Teorilere
    1-PSU Yetersiz
    2-Ekran kartı arızalı

çok araştırdım genelde temelde sorun bu ikisinden birinde çünkü önceden sıkıntı çıkarmayan sitem sonradan birden bire böyle bir sorun çıkarırsa mantıken bu ikisi mercek altına alınmalıdır

Gelelim benim ekran kartına,Asus-dc2tg-2gd5-v2 geçenlerde forumda konu açmıştım kartın ısınma sorunu vardı servise gitti bios güncellemesi yapıp göndermişlerdi ve ısı sorunu ortadan kalmıştı.kartın daha önce servislik bir durum yaşamasından dolayı kartta başka bir sıkıntı olabilir

Gelelim benim PSU ya,corsair cx750
    Sistemim güç ihtiyacı:http://www.cizgi-rma.com/calculator burdan hesapladım 442 8 de bende 450W güç ihtiyacı ,cx750 hatta fazla bile, 1sene oldu günlük 8 saat den fazla kullanıldı ama 1 sendede o kadar yıpranmış olamaz doğal olarak

Benim yaptığım işlemler
    1-ekran kartı sürü güncelleme=>sonuç değişmedi
    2-Direct X güncelleme =>sonuç değişmedi
    3-Anakart driverl günc. =>sonuç değişmedi
    4-windows update yüklemeleri=>sonuç değişmedi
    5-ekran kartı ısınma sorunu =>görüntü gitmesi sırasında max sıcaklık 58 idi yani sorun yok
    6-overlock =>yok
    7-format =>sonuç değişmedi

Teknik anlamda bu önerilenlerin hiç biri sonucu değiştirmedi en son kasayı açtım ekran kartında tozmoz yoktu ama yinede inceden bi temizlik yaptım,2x 6pinlik kablo istiyor kart,malum cx750 ninde 4 tane var kasanın kenarına sakladığım diğer 2 kabloyu taktım bu sefer

sonra açtım pc yi sorun ortadan kalktı...

Çözüm
    1-Abartılacak kadar olmasada kart tozluydu slot felan tozluydu silip temizleyince geçti yada kartın ince bir sorunu var belki geçici olarak halloldu televizyona tepeden vurarak işi çözme misali
    2-Psu ile ilgili daha önce başıma kasa fanlarının çalışmaması durumu gelmişti,malum cx750 örümcek ağı misali kablosu var farklı kablo takınca fanlar çalışmıştı o diğer 2xpin6 yeteri kadar elektirik iletmiyordu diğer kabloları ihtiyacı karşıladı

Arkadaşlar olan biten bu sabaha kadar uyumadım diyebilirim sorun benım kanaatimce tam çözülmedi arızalı donanım var ya psu yada ekran kartı olan biten herşeyi anlattım okuması biraz zahmetli olabilir ama bu konunun hd7870 ve cx750 kullanıpda buna benzer durum yaşayanlar için bir alternatif yol olabileceğini düşünüyorum
    çünkü asus hd7870 le ilgili enteresan şeyler bir tek benim başıma gelmemiş,cx750 de her ne kadar önerilen bir psu olsada şikayetçisi yok değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan987 -- 15 Eylül 2014; 9:04:46 >

• Arkadaşlar konuyu açalı 2 günü geçti nerdeyse ama hala bir sonuca varamadım
    tekrar özetlemek gerekirse
    geçen gün bilgisyarda internette dolaşırken görüntü kesintiye uğruyordu,ama daha ağır yükde öyle bir görüntü kesilmesi sorunu olmuyordu
    internetten araştırdım driver vs hepsini denedim güncelledim ama hala aynıydı.Neyse dün sabah power düğmesine bastım pc açıldı hafif bozuk bir görüntü geldi böyle ekranın kenarları çizgili çizgili idi sonra kapadım bilgisayarı kasanın arkasından psunun güç anahtarını kapayıp açtım tekrar sonrada pc yi açtım bütün sorunlar ortadan kalk tıydı.Bu bir çözüm yöntemi değil sonuç itibariyle benım o düğmeyi açıp kapamam birşeylere etki etmiş olmalı ki düzeldi ve ben geçici olduğunu sanıyorum bu yüzden sorun kaynağı nedir ?sorunlu donanımı nasıl tespt ederim birileri bir yardım cı olsun Allah rıza için yani 2 gündür kabusum olsu lütfen bilenler yardımcı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.