Şimdi Ara

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 3 saniyeliğine ekranım karardı,geri geldiğinde bu mesajı aldım. Bir daha olur veya bilgisayara zarar açar diye korkuyorum nedir bu sorun herşey güncel bilgisayarın hiçbir parçasında overclock yok.

Gt 220 1 gb 128 bit ekran kartı
    amd fx x6 işlemci
    8 gm drr3 ram

Nedir bu hata neyden kaynaklanır sorun açarmı nasıl düzelir oyunlarda hatayı verirse ben ne yaparım lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufyusuf17

Az önce 3 saniyeliğine ekranım karardı,geri geldiğinde bu mesajı aldım. Bir daha olur veya bilgisayara zarar açar diye korkuyorum nedir bu sorun herşey güncel bilgisayarın hiçbir parçasında overclock yok.

amd fx x6 işlemci
    8 gm drr3 ram

Nedir bu hata neyden kaynaklanır sorun açarmı nasıl düzelir oyunlarda hatayı verirse ben ne yaparım lütfen yardım

Driver kaynaklı olabilir. Tekrar gelmeye devam ederse driverı silip güncel driverı tekrar yüklemeyi deneyin. Ama hata vermezse kafaya takacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: yusufyusuf17

Az önce 3 saniyeliğine ekranım karardı,geri geldiğinde bu mesajı aldım. Bir daha olur veya bilgisayara zarar açar diye korkuyorum nedir bu sorun herşey güncel bilgisayarın hiçbir parçasında overclock yok.

amd fx x6 işlemci
    8 gm drr3 ram

Driver kaynaklı olabilir. Tekrar gelmeye devam ederse driverı silip güncel driverı tekrar yüklemeyi deneyin. Ama hata vermezse kafaya takacak bir şey yok.

Tamam dediğinizi yaarım ama inşallah bir daha olmaz :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.