Şimdi Ara

Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu !! Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptop lenovo Y510p Ekran kartı GT 755M SLI yaklaşık 5 ay önce aldım.Daha önce böyle bir sorunum yoktu bir kaç gün önce Euro truck 2 oynarken ve siniper elite 3 te oldu ETS2 de sürekli bu hatayı veriyor. Sniper elitte de 15 - 20 dk sonra. eğer ısıdan derseniz öyle olduğunu sanmıyorum çünkü önceden farcry 3 oynarken ekran kartının ısısı 98 dereceyi buluyordu ve 1 kerer bile bu hatayı vermedi. 2 saat crysis 2 oynadım yine öyle bir hata vermedi ki crysis 2 ekran kartını daha çok ısıtıyor. Sorun oyundanmı kaynaklanıyor anlamadım. Sürücülerim hepsi güncel GTA 4 te pes 15 te Mortal Kombatta nfs rivalsta da bu hatayı almadım. ve birçok kişi bu sorundan muzdarip. birçok konuya baktım ama aradığımı bulamadım sorunla ilgili fikri olan varmı acaba.bu hatayı verdikten son oyuna girince resimdeki gibi gri oluyor ama gaza basınca araba hareket ediyor ve görüntü yok.

http://i.hizliresim.com/jvrGyG.jpg

http://i.hizliresim.com/dWlAvL.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swallow556 -- 25 Ocak 2015; 2:00:34 >

• Driver ile ilgili sorun olabilir.Tamamen temiz bir driver kurulumu yapmayı denedinmi?
    GPU'ya overclock yaptınmı? o hata bende genelde overclock sonrası voltaj yetersiz gelince çıkıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

Driver ile ilgili sorun olabilir.Tamamen temiz bir driver kurulumu yapmayı denedinmi?
    GPU'ya overclock yaptınmı? o hata bende genelde overclock sonrası voltaj yetersiz gelince çıkıyordu

Hayır oc falan yapmadım. son driver güncellemesinide temiz kurulumla yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swallow556 -- 25 Ocak 2015; 2:03:46 >
  • Bir çok insan bu sorunu yaşıyor artık bi çözüm bulmak lazım.
  • o sorun genelde driver sorunu en olmadı silip eski driverı yüklenyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

o sorun genelde driver sorunu en olmadı silip eski driverı yüklenyin

Nasıl yapıcam onu eski driverı nerden bulacamNasıl yapıcam onu eski driverı nerden bulacam
  • tam olarak bedne bilmiyorum ama gefroce experiencetan falan bak internette araştır yada bekle yeni gelen driver ile düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun bazen basit bir driver değişikliğiyle çözülür ama çoğu zaman çözümü yoktur.

gerçekten yoktur yani kartta sıkıntı olduğuna işaret eder haberiniz olsun.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ama bu dediğim şey sadece iki oyunda oluyor ETS2 ve sniper elite 3 kartta sıkıntı olsa diğerlerindede yapmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apo1905dbrc

ama bu dediğim şey sadece iki oyunda oluyor ETS2 ve sniper elite 3 kartta sıkıntı olsa diğerlerindede yapmazmı ?

o zaman SLI uyum sıkıntısı olabilir.
  • hayır kartta sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bendede oluyordu hem masaüstü pc de hemde laptop ta şuanda olmuyor.yani bir aralar çok sık karşılaşıyordum bu sorunla son zamanlarda hiç olmadı .eski driverları istiyorsan pc yi geri yükleme yapman gerek en temizi bu.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Evet bende bunu düşündüm. Ayrıca microsoftun sitesindeki bu sorunla ilgili fixit tide yaptım yine aynı şey. Bakalım artık bu bela devam edecekmi. Bide sli yi kapatıp denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun başıma geldi 1 hafta üstüne ekran kartı bozuldu. Bozuldu diye atmıştım daha sonra fırınlama yapmayı duydum. Kesin düzelirdi. Çözüm bulmaya çalış.
  • Aynı sıkıntı bende de 347.09 sürücüsünü kurduktan sonra meydana geldi. Driver sweeper ile (http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html ) temiz kurulum yapıp tekrar 344.75'e geri döndüm şu ana kadar tekrar sıkıntı yapmadı Allah'a şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Aynı sıkıntı bende de 347.09 sürücüsünü kurduktan sonra meydana geldi. Driver sweeper ile (http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html ) temiz kurulum yapıp tekrar 344.75'e geri döndüm şu ana kadar tekrar sıkıntı yapmadı Allah'a şükür.

Eğer sorun devam ederse büyük ihtimal bende öyle yapıcam başka çare yok bu hatanın kötü ve beni sinir eden yanı kimse tam olarak bilmiyor ona deliriyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swallow556 -- 25 Ocak 2015; 22:21:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arakdaşlar ETS2 de grafik ayarlarında bir iki tanesini bir kademe düşürdüm ve artık hata almıyorum.Sniper elit 3 te ise yine aynı şey biraz düşürünce düzeliyor.Anlamadığım crysis 2 full ayarlarda oynuyorum sorun yok ets 2 oynuyorum sorun çıkarıyor çok saçma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.