Şimdi Ara

Görüntüde ki internet kablosu nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Taşındığım evde Şöyle bi kablo ve ucu var, Sonradan döşenmiş belli çünkü kablo yoluyla getirilmiş salona. Kablo Sanırım fiber kablosu ama bu şekilde bir uç ilk defa gördüm ben. nedir bu diye merak ettim,

bir sorumda şu olacak eski evimde vdsl kullanıyordum ve modemim "TP-Link Archer VR300 AC 1200 Mbps"'di bu modem fiberde iş görür mü ?

Görüntüde ki internet kablosu nedir ?Görüntüde ki internet kablosu nedir ?

• fiber alt yapı çekilmiş evinize genelde modemi firminın kendisi verir kurulum yaparken getirirler kendi modemlerini kullandırırlar
  • Elindeki ucu GPON isimli cihaza takıyorsun. Orada sinyali dönüştürüyor ve cat kablo ile kendi modemine bağlayıp servis sağlayıcısının kullanıcı adı ve şifresiyle PPPoE bağlantısı yaparak kullanabilirsin.
  • Keenetic giga da ve ultra da sfp portu var yanlis bilmiyorsam onunla da kullanabilirsiniz gpon olmadan en azindan denenebilir,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Keenetic giga da ve ultra da sfp portu var yanlis bilmiyorsam onunla da kullanabilirsiniz gpon olmadan en azindan denenebilir,

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000893880-Fiber-optik-%C3%BCzerinden-internet-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1-SFP-mod%C3%BCl%C3%BC-
    SFP modül alması lazım onun için extra ama olabilir bende deneyecektim bir ara sonra modemi değiştirdim.

• Cibik gerekebilir deneyimlemedim ben de sadece sanirim forumda kullanan vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.