Şimdi Ara

Görüntüdeki Bozukluklar Normal mi?(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüklediğim resimlerdeki işaretlediğim bozulmalar normal mi arkadaşlar sistemin özellikleri;
    Evga 1070 ftw
    Benq xl2411z gaming monitör daha sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım,bu bozulmaları en çok siyah renklerde görüyorum bu arada bunu ek olarak belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frisby7144 -- 24 Ekim 2016; 22:16:54 >

• Bulutlanma var clouding gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey göremedim ben hocam tam olarak bahsettiğiniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Bulutlanma var clouding gecmis olsun

Bu sorun ekran kartıyla mı yoksa monitörlemi ilgili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım eğer monitorde bir sorun varsa bize print screen yaptığın resimlerde görünmez. Zatende doğal olarak görünmüyor.

Biride print screen yapılmış görüntü için clouding var yazmış, saçmalamada başka bir boyuta geçmiş. Clouding monitor panelinde olur, doğal olarak screen shot alınmış resimde gözükmez.

-

Sana tavsiyem siyahlarla alakalı bir sorun yaşıyorsan; hdmi pc range ayarını(sürücüde çıkış dinamiği aralığı diye geçer) hem panel osd'si üzerinden hemde nvidia kontol merkezinden 0-255 seçip bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşım eğer monitorde bir sorun varsa bize print screen yaptığın resimlerde görünmez. Zatende doğal olarak görünmüyor.

Biride print screen yapılmış görüntü için clouding var yazmış, saçmalamada başka bir boyuta geçmiş. Clouding monitor panelinde olur, doğal olarak screen shot alınmış resimde gözükmez.

-

Sana tavsiyem siyahlarla alakalı bir sorun yaşıyorsan; hdmi pc range ayarını(sürücüde çıkış dinamiği aralığı diye geçer) hem panel osd'si üzerinden hemde nvidia kontol merkezinden 0-255 seçip bir dene.

milletmi cahil bizmi cok biliyoz direk yorum ypamıslar :d
  • telefonla ekranın resmini çekip koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşım eğer monitorde bir sorun varsa bize print screen yaptığın resimlerde görünmez. Zatende doğal olarak görünmüyor.

-

Monitörü pc ye dvi ile bağladım siyah renklerde bulutlanma yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize laf etmisler amma haberdar bile etmemisler bu bir monitorde clouding var aha adam da diyor bu da iki.yillardir kullanmadigim monitor kalmadi sizden ogrenecek degiliz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.