Şimdi Ara

Görüntülü görüşme için telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işim gereği görüntülü görüşme yapabilmem için en azından standartlarda belki biraz üzerinde bir cep telefonuna ihtiyaç duyuyorum (aklımda galaxy w var) ancak cep telefonu üretici firmalarının sitelerinde dahi ön yüz kamera çözünürlüğü bilgisi yer almıyor. Ön yüzdeki kamera çözünürlüğü haricinde dikkat etmem gereken başka bir konu var mı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_carisma

işim gereği görüntülü görüşme yapabilmem için en azından standartlarda belki biraz üzerinde bir cep telefonuna ihtiyaç duyuyorum (aklımda galaxy w var) ancak cep telefonu üretici firmalarının sitelerinde dahi ön yüz kamera çözünürlüğü bilgisi yer almıyor. Ön yüzdeki kamera çözünürlüğü haricinde dikkat etmem gereken başka bir konu var mı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Galaxy W 0.3 mp ön kameraya sahip. S Advance 1.3 mp, S II 2mp ön kamera. Bütçene bağlı yani seçimin
  • telefon iyi mi bilmem ama lg optimus p970 vatanda 565 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

işim gereği görüntülü görüşme yapabilmem için en azından standartlarda belki biraz üzerinde bir cep telefonuna ihtiyaç duyuyorum (aklımda galaxy w var) ancak cep telefonu üretici firmalarının sitelerinde dahi ön yüz kamera çözünürlüğü bilgisi yer almıyor. Ön yüzdeki kamera çözünürlüğü haricinde dikkat etmem gereken başka bir konu var mı bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Galaxy W 0.3 mp ön kameraya sahip. S Advance 1.3 mp, S II 2mp ön kamera. Bütçene bağlı yani seçimin

Bu sözüne ettiğin iki model haricinde hangi telefonun ön yüz kamerası kaç mp nasıl öğrenebilirim üretici firmaların sitelerinde bile bu bilgi yazmıyor malesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

Bu sözüne ettiğin iki model haricinde hangi telefonun ön yüz kamerası kaç mp nasıl öğrenebilirim üretici firmaların sitelerinde bile bu bilgi yazmıyor malesef.

Google'ye telefon modelini yaz ardından ön kamera yaz inceleme sayfalarında yazıyor denk gelirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.