Şimdi Ara

Görüşlerimi Değiştiren Film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce falan "who am I" filmini izledim. Bir bölümünde baskın olan karakterin "arsızlık kazanır" sözü ve yaptıkları beni gerçekten düşündürdü ve etkiledi. Gerçekten de hayatta öyle olunca insan daha baskın daha çekici bir halde oluyor. Kişiliğimi değiştirmeye çalıştım ve daha konuşkan, daha atılgan oldum(zannediyorum :D ). Zaten istiyordum böyle olmayı ama bu filmin bu kısmını unutacağımı sanmıyorum.

Bunun gibi filmler arıyorum aslında. Beni düşündüren, hayatımı gözden geçirttiren,sizleri etkileyen...
    Öneriniz varsa yazabilirsiniz.

• Siyasi anlamda American History X etkiledi beni. Düşüncelerimi de değiştirdi diyebilirim. O filmi izlemeden önce biraz ırkçılığa kayan düşüncelerim vardı o filmi izledikten sonra bıraktım bu düşüncüleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençliğin en iyisi; İtalyan filmi çok uzundur ama uzun süre etkisinden kurtulamazsın.
    Bir rüya için ağıt, pramid, iyilik yap iyilik bul, forresterı bulmak,zeitgeist,Münih, V for vendetta, savaş tanrısı, kara elmas,hotel rewanda,forrest gump, Temple garden bunlar da bu tarzda iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmi izlememiştim açıkçası. Bu tarz filmler benim de hoşuma gidiyor. ilk fırsatta izleyeceğim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.