Şimdi Ara

görüşünüz nedir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araç sizce nasıl bir araba, 2009 model honda civic premıumum var satıp bunu almayı düşünüyorum. önerilerileriniz için teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-2006-model-a3-81222665/detay
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Öncelikle konu başlığına TC kimlik numaranızı ve adresinizi de link olarak ekleyiniz.
  • Linki konu başlığında değilde konuda verseydiniz cepten girenler içinde kolaylik olurdu
  • konu başlığıyla mesaj yer değiştirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Öncelikle konu başlığına TC kimlik numaranızı ve adresinizi de link olarak ekleyiniz.
    Konu Başlığındaki İlana Kimse Bakmaz,Konu Başlığını Değiştirip Linki Mesaj İçine Yazın İsterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Konu Başlığındaki İlana Kimse Bakmaz,Konu Başlığını Değiştirip Linki Mesaj İçine Yazın İsterseniz.

Alıntıları Göster
    Pek denemediğm bir şey heycandan, söylediklerinizi nasıl yapacağım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-2006-model-a3-81222665/detay
    Araç bu galiba

• quote:

Konudaki İlk Mesajın Üzerinde "Değiştir" e Tıklayın.

İlanı Mesajınızı Yazdığınız Yere Yapıştırın.
  • Başlık harikulade.
  • Audi her zaman alinir hocam bosver sen.. Al gitsin.. Pisman olmayacagin Garanti. ; )
  • Araban kazalı,pert veya dökülmüş durumda değilse yapacağın en saçma işlerden birini yapmış olursun.125 beygirlik daha güncel ve daha yeni bir sedanı bırakıp 102 beygirlik eski bir hb alacaksın.Saçmalık bence tabi audiye aşık değilsen.
    İlla değiştireceksen 2009 civicten üstün bir araba bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 18 Mayıs 2012; 22:38:53 >
  • quote:

Öncelikle konu başlığına TC kimlik numaranızı ve adresinizi de link olarak ekleyiniz.

Haha ;))
  • quote:

gördüğüm en güzel başlıklardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

gördüğüm en güzel başlıklardan

Alıntıları Göster
    Evet başlık çok orijinal olmuş :) Konuya gelirsek 2012 modelinin kampanyalarla 45000 TL ye satıldığı düşünülürse 6 senelik bir araca bu parayı vermeyi doğru bulmuyorum ki şuan ki aracınız daha güncel bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: La rue

Evet başlık çok orijinal olmuş :) Konuya gelirsek 2012 modelinin kampanyalarla 45000 TL ye satıldığı düşünülürse 6 senelik bir araca bu parayı vermeyi doğru bulmuyorum ki şuan ki aracınız daha güncel bir model.

Alıntıları Göster
    Sağol konuya girmeden sormak istediğini anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Sağol konuya girmeden sormak istediğini anladım

Alıntıları Göster
    2006 Model bir araç için yüksek fiyat, yeni kasanın satışı ile fiyatlar eylül'e doğru iyice aşağı inecektir.
    Şu anda 1.6 benzinli A3'lerin sıfırı 45.000-48.000 TL civarında olması lazım.
    Fiyatı aşağı çekmeye çalışın, zaten satıcı da şimdi sattı sattı yoksa ilerleyen aylarda fiyatı daha da düşürmek zorunda kalacaktır.
    Ayrıca iyi yakar, bunu da belirteyim, tüp taktırmazsanız veya benzin istasyonunuz yoksa tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Audislave

2006 Model bir araç için yüksek fiyat, yeni kasanın satışı ile fiyatlar eylül'e doğru iyice aşağı inecektir.
    Şu anda 1.6 benzinli A3'lerin sıfırı 45.000-48.000 TL civarında olması lazım.
    Fiyatı aşağı çekmeye çalışın, zaten satıcı da şimdi sattı sattı yoksa ilerleyen aylarda fiyatı daha da düşürmek zorunda kalacaktır.
    Ayrıca iyi yakar, bunu da belirteyim, tüp taktırmazsanız veya benzin istasyonunuz yoksa tabi ki.

Alıntıları Göster
    Civic'i kaça satacaksınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Civic'i kaça satacaksınız?

Alıntıları Göster
    ''bu alan reklam için kiralıktır''...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

''bu alan reklam için kiralıktır''...

Alıntıları Göster
    Değişiklik yapmış arkadaş ne güzel işte
  • quote:

Bu araç sizce nasıl bir araba, 2009 model honda civic premıumum var satıp bunu almayı düşünüyorum. önerilerileriniz için teşekkürler..

2006 model 100 binde o paraya alacağına biraz daha kas sıfırını al.
    Yakın zamanda sıfır km. 1.2 tfsi için 50 bin lira fiyat almıştım,eğer varsa 1.6 hitler motorlu araç biraz daha ucuzdur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.