Şimdi Ara

Göster Gücünü DH !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH topluluğu size sesleniyorumm !! Bulut inşaat reklam senaryosu yarışmasına katıldım oylarınızı bekliyorumm. Face'de büyük sayfalar oy topluyor ve yetişmesi imkansız gibi. Sadece sizin yardımınızla kazanabilirim. Hayat memat meselesi bebeler evde yorgan döşek kemiriyo Hadi DH şimdi sıra sende. İnciler yapar da DH yapamaz mı ?? Forumun gücünü gösterelim.

Tek yapmanız gereken vereceğim linkten facebook ile giriş yaparak benim senaryoma yani Gelecek sizsiniz..&'e oy vermek. oylarınızı esirgemeyin.

http://www.iamistanbul.tv/yarismalar/senaryo/gelecek-sizsiniz#.USzK8y_jBJI.facebook

Not : İlla ki yav he he diyenler olacak onlara plaketlerini daha sonra büyük bir törenle takdim edeceğiz inş. yav he he deseniz de oylar bana değil DH'ye !

Hadi DH şimdi sıra sende !!!!

• yavhehe

edit:bastım oyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief53 -- 26 Şubat 2013; 23:42:38 >
  • yavhehe + destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Basteryus

@elektrikçi&şakirt

tşk ederim eyv. Hadii DH duy sesimizii
  • koydum oyumu ortaya destek beyler uplayın
  • Tam destek arkandayız
  • Facebook istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 oy oldu
  • @Nasyonelist

@mlşafak

eyv arkadaşlar.
    Hergün oy veriliyor. Dhciler bu kadar mııı??
  • DH için upp ++ iplenmeyenadama döndüm
  • 2 farklı hesaptan oy verdim
  • @Gamer1905

çok teşekkür ederim :) arkadaşlarımızı da haberdar edelim bütün dh burda toplanalım inciden neyimiz eksikkkk
  • nickin güzelmiş

YAV HE HE

evet oyladım. başarılar
  • haha hocam kusura bakmada video hiç güzel olmamış.

Depremden falan çocuk resimlerine falan geçiyor olmamış :)
  • quote:

yav he he deseniz de oylar bana değil DH'ye !

hadi len ordan, ne kazancımız varmış da oylar DHyeymiş? bir de vatan millet meselesiymiş gibi yazmış
  • @alaçam yav heeeeee

@Patlamayan Mısır kabataslak anlaşılsın diye aceleyle yaptım videoyu başka video yapan yok zaten :)

@Illuminn senin gibiler dhci değil zaten. Ama ödülün %1'ini sana veriyim ağlama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.