Şimdi Ara

Gösteriş Merakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz yazayım dedim .Facebook'ta twitter'de emimin çogunuz görmüşünüzdür böyle tipleri .adam yemek yemiş gözüne soka soka paylaşıyor . Bir değil iki değil abi her gittiği mekanı paylaşıyor , yemekleri , resimleri , felan yani anlamadığım ,kıskandığım felan da yok , nedir bu gösteriş merakımız herşeyimiz paylaşmalar .Ben bunu şöyle diyorum bakın ben bunları yaptım senden kat ve kat daha üstünüm mü demek istiyor ? .Yoksa birşeyler kanıtlama çabasında mı .

Hadi iyi geceler

• Okumadım ama kesin ego tatmin mesajlarını kınıyorsun .
  • meteor düşmediği sürece düzelemez malesef
  • göz gezdirdim ama okumadım

haklı olabilirsin
  • sanada iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz ona aşağılık kompleksi diyoruz
  • Yemek falan değil de Facebookta bir kişinin daha profilinde nargile içerken dumanlar içinde çekilmiş resmini görürsem gidip marpucu monte edeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDİR BU ZENGİN KOCA MERAKI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen de abartma. Çocuk/Kız gittiği yeri de paylaşıp, fotoğrafını koymayacaksa neden facebook kullanıyor? Facebook dediğin şey bir nevi online blog gibi bir şey, özlü söz paylaşmaya yaramıyor ki.

(Sigara+Nargileyle fotoğraf koyanlara falan ben de gıcık oluyorum bu arada.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 2 Eylül 2012; 1:44:23 >
  • ben o tür şeylere sinir olmuyorum sonuçta herkes istediği fotoğrafını falan paylaşmakta özgür. ama mesela biri bi yerde otururken yan tarafında sigara içen birinin dumanından rahatsız olmuş hemen yazıyor "amca şu sigaraya başka bi yerde içsen olmaz mı?" işte bu acayip sinir ediyor beni :) eğer rahatsız oluyosan git adama söyle facebook a veya twitter a yazmanın anlamı nedir :) eğer "yanımda sigara içen adamın dumanı beni rahatsız ediyor" böyle yazsalar ona da tamam dicem sonuçta düşüncesini paylaşıyor ama ilk yazdığım şekilde paylaşmanın manasını hala çözemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Yemek falan değil de Facebookta bir kişinin daha profilinde nargile içerken dumanlar içinde çekilmiş resmini görürsem gidip marpucu monte edeceğim

Bir de kucağında gitar, sol eli daha akor bile basamayan tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artun56 -- 2 Eylül 2012; 2:07:24 >
  • facebook zaten ergen gösteriş meraklısı tip dolu.isyan etsen bunlardan aşağılık kompleksine girmiş derler.lanet olsun tümüne.nefret ediyorum o tarz şeyler yazanları paylaşanları.sadece arkadaşlarımla konuşmak için giriyorum.
  • ya o değilde.şu forumda imzasına bilgisayarının özelliklerini yazanlar varya onlara harbi çok gıcık oluyorum.ulan banane senin pc nin özelliğinden
  • Heykır Okanı getirin bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim

ya o değilde.şu forumda imzasına bilgisayarının özelliklerini yazanlar varya onlara harbi çok gıcık oluyorum.ulan banane senin pc nin özelliğinden

Burası teknoloji sitesi ben o imzalara bakıp alacağım birşey olduğu zaman direk kullanıcısından öğreniyorum iyi kötü yönünü.Sadece pc donanımı değil daha onlarca teknolojik alet hakkında kullanıcılara danıştım o imzalar sayesinde.

• kendisi için şah olmaktan vazgeçmiş başkası için piyon olan tipler
  • Öyle diosunda twitter facebook instagram stremzo vs vs bu tür sosyalleşme programlarında ne yapılmasını istediğini anlayabilmiş değilim. Adı üzerinde sosyal paylaşım siteleri ve programları... Amerikalı adam parti fotoğrafları koyar, kopmuştur, güzel vakit geçirmiştir, koyar 3 5 kare fotoğraf. Türkiye de böyle parti olayları olmadığına göre... Düğün, kına, nişan, söz, aile yemekleri, iş yemekleri, arkadaşlarla buluşmalar vs. anlarından başka ne tür fotoğraflar paylaşabiliriz.

Şöylede bir durum var. Mesela; "Bugün arabayı yıkattık akşamında yağmur yağdı." diye bir tweet atsam sana göre bu gösteriş olabilir ama ben gösteriş amaçlı bir paylaşımda bulunmamış olabiliriz. O yüzden benim tavsiyem bu tür durumlarda daha geniş bir çerçeveden bakman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.