Şimdi Ara

Gothic 3 Hırsız Olma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik etmek isterim.Türkiye'nin en temiz,en seviyeli,en düzgün forumu burası bence.

Geçen gün Gothic 3 oyununu aldım.Bu forumdan öğrendiğim bilgilerle başladım gayet zevkli gidiyor.
    Ama Gta4-Crysis Warhead gibi oyunlarda kasmamasına rağmen Gothic te her 3-4 dakikada br 4-5 saniye donuyor.

Soruma gelince oyuna daha yeni başladım.Sahildeki adamı öldürüp tapınağın anahtarı adlı nesneyi aldım.Sonra Avcını yanına giderken kuzayde çimenlikte "Devriye Gezen) Orcları kestim.Ama ilerideki büyük şehre girmey kalkınca elektrik gibi bir şey çarpıyor.

Sonra Cape Dun adlı yere gittim.Önce Hashashin in kölesini geri getirdim Sonra Avcıya 10 tane Kurt Derisi götürüm.

Seruk için Urkrass'ın deposundan 3 tane altın bardak çaldım sonra 50 altına bana "Thief +1" özelliğin aldım.

Acaba bunun bana ne katkısı olur?
    Mesela Thief+50 özelliği alınca hırsızlık yaparken kimse görmeyecek mi?

Birde Asilerin lideriyle Konuş görevi bunu nasıl geçerim?

Son Olarak oyun hakkında bilmem gereken önemli bilgileri söylerseniz memnun olurum.RPG tarzında ilk oynadığım oyun.

• Teşekkürler Ahmet

Samsun'da akrabalarınız var mı? Anne tarafından uzaktan akrabalarımın (Çok uzak, yalnızca yazın görebiliyorum) soyadı da Karaman.
  • Hyr.Samsun da akrabalarım yok.

Gothic te o puanları çözdüm.Mesela daha karışık kilitleri açma skili için Thief i 30 olması lazım ben 30 yaptım ama yine de açamadım skili yardım edebilcek var mı?

Birde Cape Dun'da ki Orc ların Lideri bana Reddock u yok etme görevi verdi.Ama tek başıma yok edemiyorum.Yanıma birkaç Orc alma şansı var mı oyunda?
  • Oyunun başında orcların yok etme, veya insanların kurtarma (kasabaları) görevlerini yaparsan 2. veya 3. kasabadan sonra karşı taraf seni gördüğü yerde saldırmaya başlar. Bu da alabileceğin görev sayısını oldukça azaltır. Zaten Orc tarafının çok görevi olmadığından oyun sıkıcı hal alabilir. Oyundaki o takılmalar oyunun motorundan kaynaklanıyor ve düzeltilemiyor maalesef.
  • öncelikle oyunu communty patch 1.72 ile oynamanı öneririm başka türlü oynanmıyor.
  • evet çıkmış patchleri kurman biraz daha akıcı oynamanı sağlar. malesef oyun çok kasıyor sisteme işkence ediyor ama deyiyor doğrusu. thief olayına gelince parayla skill satın almanı çok önermem. 50 olunca seni görmemeleri gibi bir olay yok. zaten bir çok görev var oyunda learning puanından yemeden skill arttıran. o görevlerin neler olduğuna da burdan bakabilirsin:http://guides.gamepressure.com/gothic3/pdf_guide.asp sanırım bütün görevler var. hepsini yapmaya uğraşırsan baya bi sürüyor oyun. ben 3 yıldır ara ara oynuyorum mesela hala bitmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Teşekkürler Ahmet

Samsun'da akrabalarınız var mı? Anne tarafından uzaktan akrabalarımın (Çok uzak, yalnızca yazın görebiliyorum) soyadı da Karaman.

Ben Samsun'dayım Mehmet Karaman diye bir arkadaş var onunla bir bağlantın olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gothic 2 bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu 1 saat önce bitirdim :D öncelikle o vengard şehrine girebilmenin tek yolu oraya ışınlanmak: teleport taşlarından biri direk kralın odasına ışınlıyor ve gotha diye biryerde haritadan bak görüceksin gothayı. ayrıca gotha da ele geçirdiğin hiçbirşeyi saçma özellikle yüzükleri ileride lazım olucak nerede kime sattığını bulamazsın oyun kilitlenir. gothanın altını üstüne getir her binaya gir alabildiğin herşeyi al biyerlerde bulursun inventornde görürsün zaten bulduğunda.
    thivery bence oyundaki en kilit ve kullanışlı yeteneklerden birisi şöyle anlatayım sana herhangi bir şehirde hırsızlık yaptıysan muhafızlar seni durdurup birşeyler çalındı haberin varmı gibisinden birşeyler diyorlar 3 seçenek çıkıyor rüşvet inkar ve sataşma ne yaparsan yap saldırıyorlar ve o şehre birdaha giremiyorsun ama hırsızlık yeteneğin yüksekse inkar ederek kurtuluyorsun aynı şekilde mesela şehirde birini öldürdün tenha biyerde yine seni durduran muhafızlardan kurtulabiliyorsun ve ayrıca oyunda pek çok gizli yer var ve ileride daha güçlü sandıklar karşına çıkıcak metal chest large chest falan gibi hırsızlık yeteneğin yeterli değilse açamazsın açabileceklerinde ise lockpicklerin kırılabilir 2-3 sefer deneyerek açarsın
    hangi asi kampından söz ediyorsun nemora daki lideri bulma göreviyse kampın görevlerini yapıp sana olan güveni %75 e getirince liderin kim olduğunu söylüyorlar diğerlerinden biriyse de gidip liderini bulucan konuşucan
    ilk sorunu anlamadım hangi sahil varrantın sahilimi çölde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 31 Temmuz 2009; 2:37:02 >

• locturnal gothic 3 ün bitmiş save ini foruma koyabilirmisn..ben baya oynadm ama ing anlamadıgm için görvleri yapamadm ve haritada 2 bölgede acılmadı hep aynı yerler sıktı yaratık kalmadı kesecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Teşekkürler Ahmet

Ben Samsun'dayım Mehmet Karaman diye bir arkadaş var onunla bir bağlantın olabilir mi?

Mehmet çok rastlanan bir isim. Bree Olson'ı tanıyor muymuş bir sorsana. Tanıyorsa tanırım.

• paladin olmak istiyorsan hep iyi
    hırsız olmak istiyorsan hep kötü çocuğu oynamalısın :)
  • merhaba ilk mesajım yukarıları okudum da;
    şehir deki askerler senin bi şeyler çaldığı anladığında inkar etmek lazım..inkar edince biraz yine oyun kasabilir amaa şu wardı bir bug(oyun açığı denilebilir) gibi adam size wurmadığı sürece sadece o kişi ile sorununun war gibi kalıyor yeterki adam size dokunmasın, çok istiyorsanız kimsenin olmadığı bir odaya çekip orda bayıltıp adamı soya bilirsiniz zaten en gıcık olduğum şeyde adamın bayılması
    eğer bunu orj siteye yazmak isteyen warsa yassın adamın adı moron olarak kaldı walla
    ben bundan önce mount and blade indirdim oynadım oda iyi gibi online da oluyo parana göre item alıyosun o roundlık biraz biraz counterın kılıçlı atlı toplu tüfekli versiyonu :P
    ben Gothic 3'u türkçe yapmak istiyorum acaba herhangibir kişi nasıl yapılcağına dair bir fikri warmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: lnx=1

paladin olmak istiyorsan hep iyi
    hırsız olmak istiyorsan hep kötü çocuğu oynamalısın :)

x)
    Kötü çocuk olmak her zaman daha zevklidir. Ayrıca dikkatli ol!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.