yaw gow 2 de bir yerde kaldım yardım ederseniz sevinirim şimdi belli 1 kısımda her zamn cıkan su kitap lardan çıkıo ama bu seferki farklı dilde olduu için ordaki 1 elemandan yardım alıoruz işte tasıyıp kitabın önüne getirdiimizde askerler cıkıo işte doğal olarak adam okurken bizde onu koruoruz arada büyü atan düşmanlar felan cııkıo neyse buraya kadar sorun yk da işte bu koruma olayında bittim 20 olmustur tekrar ettiiğim olmuo , takıldım burada özel bişey yapmak lazım mı yk sa öldürmeye dewam mı (hard oynuorum buraya kadar takılmadan geldim ama şimdi durum ortada ) şimdiden saolun arkadaşlar
Ben de oynayalı bir ay falan oldu tam hatırlayamadığım için Gow 2 walkthroughdan baktım:Bütün düşmanlar bitince e basıp adamı kitabı okutuyoruz sonra da falan basılıyormuş zaten ekranda gözükür.Bu da link:Gow2 walkthrough
yani etrafı temizlemenin kısa bir yolu yk nyse ne ypalm dövüşecz saolasn
gow 2 i bitireli 3 sene oldu hatırladığım kadarıyla düşmanları azaltıp yavaş yavaş adamı kitabın yanına götürüyoruz bende baya bi denemeden sonra geçtim..
savaş kısmına adamı sırtımızda getirirken düşmanlar cıkınca sırtımızdan atlayıp direk kitabın basına gelio (öncesinde evt yavaş yavaş götürüoz(kısım kısım))
o zaman tam çözümlere veya youtube da gameplayler'e bak
ben bu video da buldum sonunda , bunda bile adam ölerek oynuo
quote:
Orijinalden alıntı: OFFFFFF
ben bu video da buldum sonunda , bunda bile adam ölerek oynuo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme