Şimdi Ara

Gow collection

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben daha önce hiç gow oynamadım ve gow3 ü görünce seriyi baştan oynamaya karar verdim.Bunun için gow collection almayı daha doğrusu oyunlarımla takas etmeyi düşünüyorum.Killzone 2 ile gta4ümü vericem bunun için :).Acaba daha sonra pişman olur muyum?Çünkü grafikleri falan eskiymiş sanırsam bayağı.Aslında grafik benim için öyle çok önemli değil ancak açıkçası eski grafikli oyunlar pek sarmayabiliyor.Gow collectionın grafik kalitesi çok mu eski veya iyi mi?Atmosferi hala eskiden olduğu gibi yaşayabiliyor muyuz?Ellerinde olan arkadaşlar bu konuda sorularıma cevap verir ve paylaşımda bulunursa buna göre karar vericem.Şu an gow3 alacak kadar param yok ancak zaten hikaye kopukluğu olur o yüzden önce gow collection alayım diyorum yani gow3 al boşver gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• bencede iyi yaparsın.Ama tavsiyem.Benim tavsiyem diyorum.Kilzone 2 gta 4 cod 5 ver gow collection gow3 al. oyun hakkında süper bende oynamamiştim grafikler hd kalitesinde eski falan değil oyunlarda çok uzun zaten oyalar sonrada gow3 fiyati düşer cukkalarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmdhmdhmd2

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben daha önce hiç gow oynamadım ve gow3 ü görünce seriyi baştan oynamaya karar verdim.Bunun için gow collection almayı daha doğrusu oyunlarımla takas etmeyi düşünüyorum.Killzone 2 ile gta4ümü vericem bunun için :).Acaba daha sonra pişman olur muyum?Çünkü grafikleri falan eskiymiş sanırsam bayağı.Aslında grafik benim için öyle çok önemli değil ancak açıkçası eski grafikli oyunlar pek sarmayabiliyor.Gow collectionın grafik kalitesi çok mu eski veya iyi mi?Atmosferi hala eskiden olduğu gibi yaşayabiliyor muyuz?Ellerinde olan arkadaşlar bu konuda sorularıma cevap verir ve paylaşımda bulunursa buna göre karar vericem.Şu an gow3 alacak kadar param yok ancak zaten hikaye kopukluğu olur o yüzden önce gow collection alayım diyorum yani gow3 al boşver gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Sana killzone 2 grafiklerini yaşatmaz ama emin ol pişman olmayacaksın.Biz o dönemlerde gow2 yi oynuyorduk çok ayrı geliyordu grafikler.Sana biraz daha düşük gelebilir şimdiki teknolojiye karşılık ama oyundan alınan zevk doruk noktasında.Mutlaka oynaman gereken bir oyun.
    Not:1 ve 2 yi oynamadıysan kessinlikle ama kessinlikle 3'ü oynayayım deme kafan allak bullak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clanox -- 11 Mart 2010; 21:46:46 >

• Saolun arkadaşlar zaten bende gow3 öncesi oynamayı düşünüyorum.Zaten oyun çok iyi ve aksiyonu baltalamayacak kadar kötü grafikler yoksa her şekilde oynarım :)
    Bu arada paypay arkadaşım gta4, kz2, cod5 verip de gow collection ile gow3ü veren biri olsa direk atlarım ama kabul eden olmaz sanırım
  • God of war 2,ps2nin zirve noktası,ps3ün başlangıç noktası gibi birşey.İyi yani grafikleri.Zaten oyunda kratosun yaptığı el hareketlerinden başka birşeye bakmayacaksın
  • bende seninle ayni durumdaydim ve gow I oynuyorum su an ,grafikler guzel ama oyun eski tabii mesela takildigin yerde hint vermemesi yada 360 derece bakis acisi olmamasi can sıkıyor ama mutlaka al oyna derim ...
  • 360 Derece bakış açısı hiç bir GOW oyununda yok bu arada hatırlatayım dedim. Zaten olamazda konseptine aykırı
  • Gow collection sadece 1. bölge yani NTSC çıkmıştı diye hatırlıyorum. Gow 3 trilogy de ise 1-2-3 yani 3 oyun bir arada verilecek. Dolayısıyla Gow collection PAL çıkar mı dersiniz?
  • Gow collection al oyna o gazlada gow 3 seriye bagla pişman olmayacagın bir oyun serisi seni bekliyo
  • gow 3 cikti ve hiç biryere kacmiyor...birak rafta seni beklesin ve zamanı gelince alirsin
    gow 1-2 yi alip sindire sindire oynamanı oneririm
    arada baska oyuna girme istegi bile olusmayacak... +gow2 nin grafikleri suanki bi cok oyundan daha iyi
  • yorumoruml r icin saolun
  • god of war 1 ve 2 oynamamak bir oyuncu için çok büyük kayıp mutlaka oynanması gereken muhteşem oyunlardır ,oyunları,oynadığınızda oyun sizi öyle bir içine çekiyorki grafik mırafik aramıyorsunuz,zaten döneminin en iyi grafiklere sahip oyunlarıydı
  • dostum gow collectionu muhakkak al oynamdıysan arşive saklanacak oyunlar .bende oynamamıştım zaten bir oyun parasına 2 oyun olacak gow 1 ve gow 2.eğer 50-55 TL paran varsa direk yurt dışı sitelerinden al ben öyle yaptım takas yerine kargosu içinde 52 TL ye aldım
  • Valla ben takas düşünüyorum çünkü böyle yurtdışından getirteyim yeni alayım gibi seçeneklerim yok malum baba parası yiyoruz.Bu arada bir önceki mesajımı ps3den atmıştım ondan bozuk olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.