Şimdi Ara

GoW III hala alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk iki oyunu oynayıp bitirdiysen, ps3'ün varsa kaçırmaman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
    Oyunu 6 kere bitirdim ve Platin Trophy actim desem,yeter mi?

Gözün doysun Osman aga:))))

7. ciye baslayacam 2 tane Ekstra Kostüm cikti oyundan
  • Tabikide alınır hatta yakında gow ın psp oyunlarını da ps3 te oynıyacaz onuda alırsın tam paket olur.
  • boşuna alma çok az zevk alırsın zaten oyun kısa herkes çok abartıyor
  • GG'de fiyatlar baya uçmuş.Oyunu nerden alabiliriz ucuzaa ?
  • Trendyol'da 35 liraya vardı geçen hafta kaçırdın sanırım. Ama biri Aral kendi sitesinde indirimle satamadığı ürünleri buraya vermiş demişti, Aral'ın siteside de bi bak istersen.
  • Beyler sanırım alıcam .Sıfırını en ucuz 49 tl ye buldum.Acaba ikinci el mi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

Beyler sanırım alıcam .Sıfırını en ucuz 49 tl ye buldum.Acaba ikinci el mi alsam

Sıfırı 35 tl'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Beyler sanırım alıcam .Sıfırını en ucuz 49 tl ye buldum.Acaba ikinci el mi alsam

Sıfırı 35 tl'ye aldım.

nereden acaba
  • quote:

quote:

quote:

Sıfırı 35 tl'ye aldım.

nereden acaba

trendyol'da Aral'ın kampanyası vardı oyunar çok ucuzdu milletin çoğu aldı GOW 3'ü
  • God of War çıkmış en iyi PS3 Exc. oyunlarından biridir.En kolay modda günde 6-7 saat oynayıp 2 günde bitirenler kısa diyip duruyor, kısa diyenlerden hangisi platinum trophy almış sor bakalım, kısaca onlara bakma sen.Hack n slash seviyorsan mutlaka oyna, sevmiyorsan yine oyna.

Trendyol kampanyası hakkında evet şimdilik bitti,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sıfırı 35 tl'ye aldım.

nereden acaba

trendyol'da Aral'ın kampanyası vardı oyunar çok ucuzdu milletin çoğu aldı GOW 3'ü

Hocam peki hala kampanya var mı ? Bu arada Gow III ünü satmak isteyen varsa Pm atabilir

• Hocam Shopto'dan alabilirsin

Platinium : 22€
    Normal Versiyon : 25€
  • Hala alınır dostum gelmiş geçmiş en iyi oyun değil ama ilk 10'a kesin girer ilk 5 zevke bağlı.
  • Bence soru "God of War 3 hala nasıl alınmaz?! "olmalıydı Çünkü aldığın zaman daha önce almadığın için kızacaksın kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Forumda çıktıgı ilk günler çok abartılan bi oyundu, hatta liseli bebeler tarafından "gelmiş geçmiş en iyi oyun" şeklinde yorumlar vardı konularda, bişey yazarsan da uyarı puanı veren GoW fanı yöneticiler vardı, hepsi geride kaldı, oyun da çoktan söndü gitti, adı bile anılmıyor artık, ama oynaman gereken iyi bi oyun, forumda 30-35tl civarı bolca var, ama alırsan da zor çıkarırsın elinden bilgin olsun, çünkü nerdeyse oynamayan ps3 sahibi kalmadı...

Katılıyorum
  • Beyler yil 2011 Faca Sahin alinir mi? Ps Vita alinir mi? Ac Brotherhood alinir mi? Ps3 alinir mi? Ev alinir mi? Ekmek alayim mi? Agalar yil 2011 su icilir mi? Asik olunur mu? Ne diyecegimi bilemiyorum... Hicbir sey icin hicbir zaman gec degildir. Keske ölmeden yapamadiklarimi yapsam, icimde kalmasin ölümlü dünya.
  • Basit soru basit cevap : evet alınır üstünden 5 senede geçse oynamadığın oyun yeni oyundur =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

ne saçma sapan başlıklar açılmaya başlandı son günlerde.oyunun trendimi olur.yok ps3 hala alınır mı yok gow 3 alınırmı

yaz sıcağı başa vurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Forumda çıktıgı ilk günler çok abartılan bi oyundu, hatta liseli bebeler tarafından "gelmiş geçmiş en iyi oyun" şeklinde yorumlar vardı konularda, bişey yazarsan da uyarı puanı veren GoW fanı yöneticiler vardı, hepsi geride kaldı, oyun da çoktan söndü gitti, adı bile anılmıyor artık, ama oynaman gereken iyi bi oyun, forumda 30-35tl civarı bolca var, ama alırsan da zor çıkarırsın elinden bilgin olsun, çünkü nerdeyse oynamayan ps3 sahibi kalmadı...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.