NOT:bu konuyu god of war bolumune actım ama kımse cevap vermedi o yüzden buraya açtım konuyu
gerek yok, güzel oyun al killzone 3 brotherhood gt5 gibi
ne saçma sapan başlıklar açılmaya başlandı son günlerde.oyunun trendimi olur.yok ps3 hala alınır mı yok gow 3 alınırmı
Forumda çıktıgı ilk günler çok abartılan bi oyundu, hatta liseli bebeler tarafından "gelmiş geçmiş en iyi oyun" şeklinde yorumlar vardı konularda, bişey yazarsan da uyarı puanı veren GoW fanı yöneticiler vardı, hepsi geride kaldı, oyun da çoktan söndü gitti, adı bile anılmıyor artık, ama oynaman gereken iyi bi oyun, forumda 30-35tl civarı bolca var, ama alırsan da zor çıkarırsın elinden bilgin olsun, çünkü nerdeyse oynamayan ps3 sahibi kalmadı...
Bu soruyu sorman bile hata, eşi benzeri olmayan bir oyun ve beraberinde mükemmel bir vahşet sunacak gözlerine inanamayabilirsin :) Mükemmeldir. Grafiklerini alt eden oyun var mı ? diye sorduğunda ise akıllarda ? leri oluşur.
Üstünden zaman geçince oyunun kalitesi mi düşüyor? Ya da bu bir fps mi ki onlineında hala adam var mıdır anlamında soruyorsun bu soruyu? Mantığı ne ya bu sorunun açılan başlığa bak.
Bu soruyu sorman bile hata, eşi benzeri olmayan bir oyun ve beraberinde mükemmel bir vahşet sunacak gözlerine inanamayabilirsin :) Mükemmeldir. Grafiklerini alt eden oyun var mı ? diye sorduğunda ise akıllarda ? leri oluşur.
+1
Ben uzun zamandır oynayamamıştım bir türlü iş, güç, ders vs. Trendyol'dan aldım. Birkaç gün içinde oynamaya başlayacağım... En severek oynadığım oyun GOW serisidir diyebilirim ama bu sefer Uncharted ve Assassin'e haksızlık etmiş olur, o yüzden demiyorum
Arkadaş merak etmiş sormuş bunda kötü bir taraf göremiyorum. Bence alınıp oynanması gereken bir oyun. Dantes Inferno ya da o tarz oyunları oynamayı seviyorsan hiç durma derim .
Kesinlikle alınır. Bende yakın zamanda yeniden alıp arşivime katacagim
Oyunu 6 kere bitirdim ve Platin Trophy actim desem,yeter mi?
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~` Oyunu 6 kere bitirdim ve Platin Trophy actim desem,yeter mi?
Gözün doysun Osman aga:))))
x konsolu hala alınır mı diyeni anlarım da x oyunu hala alınır mı ne demektir ya
Oynamadığın sürece eskiyecek bir oyun değil. En iyi grafikli oyunlardan biri.
Nasıl bir sorudur bu böyle,alınır tabi niye alınmasın.Sanki oyun çıkalı 10 yıl oldu da.