Şimdi Ara

GOW NEDEN COK SEVİLİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER amacım kavga çıkarmak değil yanlış anlamayın sadece soruyorum. Sony bin bütün oyunlarını seviyorum ama gow ve infamous çok yapmacık ve basit geliyor. Yanı benim gözüm de hiçbiri tlou nun tirnagi olamaz. Hatta puanı 6.5 olan the order bile bence çok daha güzel. Evet sorum basit. Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman 6.5 puanı olan the order'ı oyna

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ne alaka birader ikisini de oynadim

• quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Ne alaka birader ikisini de oynadim

Bilader sevmiyosan oynama işte yaw zorlamıyoruz ki

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Trolololololol

• quote:

Trolololololol

Gerçek Ad
    Trol Troloğlu

• sende yanlış anlama hocam ama bu soruyu sormak için bence çok geç kalmışsın. Kalitesini kanıtlamış bir oyun serisidir gow. Sen beğenmezsin o ayrı ona lafım olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden Opeth bu kadar iyi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende onu soruyorum zaten. Neden bu oyun bu kadar kaliteli?

• Bundan yaklasik 7 8 sene once playstation 2me god of war oyununu taktim calistirdim o donemki kiz arkadasim oyunlarla fln hic alakasi yoktur. Bu oyun baska oburlerine benzemiyor grafikleri fln daha guzel hemde daha vahşi adi ne bunun diye sormustu.

Durust olmak gerekirse ps3u god of war 3 icin aldim ben hatta demosu cikana kadar beklemistim. 2. Oyun oyle bir yerde bitmistiki insan gaza geliyordu, sabirsizlaniyordu

Last of us daha 2 yillik oyun god of war ise 10 yili asti, kendi tarzindaki oyunlara ilham oldu dantes inferno, castlevania gibi bir suru oyun yapildi ardindan. Tabi castlevania once de vardi ama lord of shadows oyunundaki god of war etkileri yadsinamaz

Tabi sunu da atlamayalim god of war 3le beraber biraz bozdu isi ilk iki oyunun surukleyiciligi yerini biraz populariteye birakti diyebiliriz.

Infamous serisini bende pek sevmem ama god of war grafikleriyle, dovus dinamikleriyle, puzzlelari ile efsanedir.

• quote:

Bende onu soruyorum zaten. Neden bu oyun bu kadar kaliteli?

oyun ilk çıktığında bile grafik olarak pek çok oyuna fark atmıştı. Ayrıca çok güzel fantastik bir senaryo ve kurguya sahipti. Bunlar bile yetebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soru Kokoreç neden seviliyor gibi olmuş. Güzel olan şey sevilir.
  • hep iyi kahramanların çoğunlukta olduğu oyun dünyasında, bir anti kahraman açlığı ve kratosun öfkesini dibine kadar yaşatması oyunun en büyük sevilme nedenleri bana göre. ayrıca yunan mitolojisini etkili kullanması, hack and slash ve beat them up türünün bu oyunla evrilmesi ve epik müzikleri ile God of War serisi baştan aşağı kalitelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zevkli
  • efsane olduğu için. aksiyon, senaryo, karakterler, kurgu, müzikler, oynanabirlik, grafikler, bulmacalar, atmosfer, mekanlar hespi on numara olduğu için.
  • Çünkü Kratos acımaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbon musun fiber misin arkadas soru mu bu ya. Sacma sorular icin konu açmayın. Bu sey gibi ps kolunda neden yuvarlak tusu var.

God of war demek Sony demek, God of war demek ps2 deki o SCE introsu girerken uzay muzigine benzer muzik demek. God of war demek epic sahneler demek. Daha da uzar boyle.

Bugun quick time event goruyorsan bir yerde, onun atasi God of war 1 de oyunun ilk basinda ejdarha ile kapisirken cikan 4 sahneli Ucgen tusudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.