Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şurdakileri okuyun çok aydınlatıcı ve doğru bilgiler. Zihinle ilgili bölümüne dikkat diyorum.

www.gormegelistirme.com
    Gözlüksüz görme - Gormegelistirme.com - Göz Tembelliği - Göz Tembelliği Tedavisi - Şaşılık Tedavisi - Şaşılık Ameliyatı - Lazer Miyop Tedavisi - Nörovizyon - Neurovision
    http://www.gormegelistirme.com/goz-tembelligi/148-gozluksuz-gorme.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen haftalarda gözlükçüye gittim, camların numaralarını yarım düşürmek istediğimi söyledim olmaz sende astigmat var deyip durdu önce doktora git o yazarsa olur diye ısrar etti. İçimden dedim onunda bir çaresi vardır :) Bak işte şimdi cam gibi görüyorum 15 yaşımdaki gibi aynhehe yaşasın gerçek ilim. Bunlar tezgahı da kurmuşlar zaten caddenin bir tarafı full gözlükçü diger tarafında göz hastanesi var. İyiki boşuna para vermemişim 1,5 falan olanlar hiç takmasınlar sabretsinler ve çalışsınlar gözleri üzerinde.

• Araç plakalarını ve tabelaların altındaki küçük tlf numaralarını okumak hiç bu kadar zevk vermemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Geçen haftalarda gözlükçüye gittim, camların numaralarını yarım düşürmek istediğimi söyledim olmaz sende astigmat var deyip durdu önce doktora git o yazarsa olur diye ısrar etti. İçimden dedim onunda bir çaresi vardır :) Bak işte şimdi cam gibi görüyorum 15 yaşımdaki gibi aynhehe yaşasın gerçek ilim. Bunlar tezgahı da kurmuşlar zaten caddenin bir tarafı full gözlükçü diger tarafında göz hastanesi var. İyiki boşuna para vermemişim 1,5 falan olanlar hiç takmasınlar sabretsinler ve çalışsınlar gözleri üzerinde.

Ya abi senin yazdıklarını okuyup gaza gelmemek mümkün değil. İnşallah becericez bu işi

• Evet gaza gelin bunlar gerçekler, paylaşıyorum ki birilerine de ışık saçayım. Ben aramıştım böyle birşeyler nette falan bulamamıştım. Bana nasip oldu çok mutluyum ve mutluluğu paylaşalım ki çoğalsın ve enerji eksikliği sorunu bu kesinlikle bunu hep hissesiyordum gözlük takanları gözlemliyordum çaktırmadan bunu hissediyordum, egzersiz yapın zihninizi durultup enerjinizi yükseltin kafanıza doğru, eski günlerinizi hatırlayıp o günlerin içine girin, dünyayı o zamanki gözlerinizle görüp o enerjiyi ruhunuzda hissedin ve o zaman net görebiliyorsanız herzaman net ve rahat görebileceğinizi bilin... Hadi gözünün enerjisini düzelten birileri daha çıksın... BAŞARABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR HERŞEY SİZİN ELİNİZDE KENDİ IŞIĞINIZI HİSSETMEYE ÇALIŞIN !!!

• Orijinalden alıntı: rally08

Bundan sonra sabah kalkınca boynumu kafamın üzerine göğe doğru yerleştiricem ama dikmeden doğal olarak. Bunu yapabildiğim takdirde enerji kesintisiz akıyor ve beynim doğru çalıştığı için zihnim saçmalamayı bırakıyor, arınıyor rahatlıyor böylece de gözlerim birden parlıyor.
    dostum bu boynu göğe doğru dikme olayı nasıl biraz açıklar mısın tam anlayamadım.
  • Omurganızın durumuna dikkat edin enerji akı onun düzgün durmasına bağlı.

Allahım bu nedir ya bugün yine yaptım gözlerimi biraz daha iyileştirdim. İçinizde coşku yaratın birey olabilmeyi başarın kimseyi takmayın ama herkese de saygı duyun, yükseldikçe coşkuyla beraber bütün duygular yükseliyor buna kötü duygularda dahil işte o duyguları sakinleştirip zekayı ve mizahı ovb iyi duyguları çıkartı norbekov sistemi ile çalıştım, resmen astigmattaki o dağınıklık silindi temiz bir görüntü geldi. YAŞASIN YA TEŞEKKÜRLER Bİ SİSTEMİ BULANLARA BÜYÜKSÜNÜZ

• Gözü kısmayın kesinlikle rahat bırakın ilk günlerde göremesenizde kısmayın. Göz eşeli tablosunda çalışacaksınız. Tabiki kitabı okursanız işin gerçek kısmı bu çalışma değil ruh, bunu da kitaptan anlarsınız ancak. Acele etmeyin sindire sindire hissederek ve inanarak okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Omurganızın durumuna dikkat edin enerji akı onun düzgün durmasına bağlı.

Allahım bu nedir ya bugün yine yaptım gözlerimi biraz daha iyileştirdim. İçinizde coşku yaratın birey olabilmeyi başarın kimseyi takmayın ama herkese de saygı duyun, yükseldikçe coşkuyla beraber bütün duygular yükseliyor buna kötü duygularda dahil işte o duyguları sakinleştirip zekayı ve mizahı ovb iyi duyguları çıkartı norbekov sistemi ile çalıştım, resmen astigmattaki o dağınıklık silindi temiz bir görüntü geldi. YAŞASIN YA TEŞEKKÜRLER Bİ SİSTEMİ BULANLARA BÜYÜKSÜNÜZ

Hocam 'aptalın deneyimi' adlı kitabı tüm d&r mağazalarına ve idefixe sordum ama tükenmiş. Nasıl temin edebileceğim konusunda fikriniz var mı ? Şişli ve Kadıköy civarlarında gidip Dükkanlardan da alabilirim bir yer varsa. Bu arada Sussman' ın ve William Bates yöntemlerine ufaktan başladım. Daha istikrarlı yapmam Lazım . Bir gelişme sağlayabilirsem hemen paylaşıcam

• Ben idefix ten almıştım. Mutlaka bulursun ararsan. Zihine önem ver işin sırrı orda. Sonra kitapta anlatılan şekilde sıfırlarsın. Ben devamlı ilerliyorum sıfırlamadan yetinmicem. Yoksa 20 li yaşlarda da böyle görüyordum ama yetmez, herşey doğal haliyle görmek istiyorum, sonra doktara gidip teyit ettircem sonucu, bir de adak adadım hayırlısı.

• Şu an itibarıyla gözlerim bariz şekilde biraz daha iyileşti. Bu sabah kalktım karşı fabrikanın üzerindeki tlf nolarını zorlanmadan okuyabiliyorum . ( başta hiç okuyamıyordum, kendinize böyle testler bulabilirsiniz.) tv de insanların yüzünü net görüyor, 2-3 m uzaklıktan küçük tvnin altındaki küçük yazıları okuyabiliyorum. gözümün frekansı geldi, aynada bakınca gözlerimdeki ışıgı ve kasların sabitlenmesini net görüyorum. Önemli olan bu ruhu yaratıp gözünüzün frekansını bulabilmenizde arkadaşlar. Egzersizler küçük detay ama devam etmemizde şart ama sadece egzersizle iyileşme olmaz. Bir şeyi nasıl yaptığımız önemli olan şey bu.

• Bakmayı sevin o kadar sevin ki hayranlıkla bakmaya çalışın dünyaya, zihninizi rahatlatın iyi görebileceğinize kesinlikle inanın, zihninizde çok gerçekci berrak görüntüler oluşturun baktıgınız yeri öyle gördüğünüzü düşünüp bozuk görüntünün yerine onu koyun, palming yapın sık sık ve dünyayı çok net gördüğünüzü hayal edin ve bunun olmasını ne kadar isrediğizi gözünüze söyleyin okşayın onu hayal dünyanızda, içsel bakışınızla şefkatle ona bakın, ve ona emek vereceğinizi ve onunda size yardım etmesini isteyin ondan, ZİHNİNİZDE GÖREMEME KORKUSUNU ENGELLEYİN ATIN ONU YAKIN, çok net gören hayvanları düşünün onun ruhuna girin mesela kartal olun yerdeki avını metrelerce yukarıdan gören o mükemmel gözleri hissedin... Gözlüksüz insanların gözünün içine bakın güzel güzel dikkat edin onun gözlerinizin kendinizde olduğunu düşünün ve bir müddet onlarla gezin... Bilinçaltı birşeyleri anlıyor tarif edilemez birşey ama o biliyor, baktığınız ışığını beğendiğiniz o güzel gözlerden görmenin şifrelerini alıyor. Hani heyecanla ve coşkuyla bakanlar var ya onlara dikkat edin konuşurken tatlı tatlı bakın taa gözlerinin içine.

İster kabul edin ister etmeyin bütün insanları duyguları yönetiyor, organlarıza bu güzel duyguları yönlendirirseniz karşılığını alıyorsunuz ve hiçbir emek karşılıksız kalmıyor. Psikolojik anlamına bakmıştım görememenin anlamı çok etkiledi beni - DÜNYAYI BU GÖZLERLE GÖREMİYORUM - işte şifre bu içinizdeki iyi ve güzel gözleri bulmalısınız. Kesinlikle öfkeli kırgın zayıf çekingen korkak vs... negatif bütün duyguları arındırın ondan. O şefkatli yumuşak çekici,heyecanlı, iyilikle ve arkadaş canlısı bakan o gözler herkeste var ki bunu aktarın gözlerinize.
    - Hayat doldum arkadaşlar 24 saat gezebilirim dünyayı yeniden keşfediyorum sanki o kadar rahatladım ki aynı zamanda ruhum da gelişti ve arındı. YENİDEN DOĞDUM AYNI DUYGULARI HİSSEDİYORUM İNANIN BÖYLE, bir an önce yaşlanıp ölmek istiyordum ki belki yeniden sağlam gözlerle doğarım diye... Meğerse gözlerim bozuk değil yalnızca dünyaya bakacağı frekansı bulamamış, Bates'in dediği gibi "görme değişir" işte o zaman ona göre ayarlamalıyız gözlerimizi.
    TEŞEKKÜRLER; NORBEKOV-KABULJAN MURZAYEV-BATES-LEO ANGARD ...

(Zihninizi rahatlatın, geçmişteki kavga, nefret, korku, utanç, takılıp kaldığınız kötü duygularınızı akıtın, onlara defol git bana zarar veriyorsun deyin oturtun yerlerine zayıflatın ve iyi duygularınızı geliştirin, ortaya çıkarın. GÖRMEKTEN KORKMAYIN CESARETLE VE SEMPATİYLE BAKIN ! ISRARCI VE İRADELİ OLUN ! GÖRMEYİ NE KADAR İSTEDİĞİNİZİ GÖZLERİNİZE SÖYLEYİN, ONLARDAN ÖZÜR DİLEYİN AMA HİSSEDİN GERÇEKTEN BU DUYGULARI...
    Geçmişteki sizi düşünün aslında kimsiniz onu bulun, ruhunuzda o gerçek temiz benliği hissedin KENDİNİZİ GERÇEKLEŞTİRİN işte o zaman gözleriniz sizin için sevgiyle tekrardan yürürlüğe girecektir.

O KADAR MUTLUYUM Kİ DÜNYANIN BÜTÜN SERVETLERİNE DEĞİŞMEM ŞU SON BİR AYDA YAŞADIĞIM TECRÜBELERİ VE BİR HAFTADIR GERÇEK GÖZLERİMLE HAYATA BAKMANIN VERDİĞİ HAZZI. hayata hayata hayata bakmak ...

• Arkadaş kitabın Türkiye pazarlamacısı anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaralı Dilberim

Arkadaş kitabın Türkiye pazarlamacısı anlaşılan.

Birilerine yardımı dokunacaksa onu da yaparım ve ister inan ister inanma ben bu kitap sayesinde yeniden görmeye başladım 5 mt öteyi göremezken...

• Arkadaşa sihirli değnek değmiş , gözleri açılmış.Darısı bizim başımıza.
  • Senin biraz zor açılır bu kafayla kanka.

• nedir son durumlar ?
  • Yalnızca tan ağarırken ve hava kararırken 1 saat kadar bozuluyor görüntü o da solun hala biraz daha bozuk olmasından sol daha zor iyileşiyor onunla çok daha köü bakmışım hayata ama çok geriledi ve iyileşmeye hala devam ediyor. Sağ sıfırlandı sayılır bir de sol da retinada problem var sanırım o yüzden ama sorun yok yüzde yetmiş iyileşti sıfırlanana kadar ve ömür boyu bırakmak yok.

• Dostum kitabı nerden aldın bendede 3,25 +0.25 astigmat + 3,75'e 0.75 astigmat var bıktım gözlük kullanmaktan
  • İdefix ten almıştım ben. Yeniden okuyorum ve yeni şeyler keşfediyorum. Göz bozukluğu kesinlikle zihinsel, gözler sadece duyu organı. Önemli olan arka kısmı tedavi edip rahatlatmakta yatıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.