Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

Ben egzersize başladım ama tam olarak Programlı gidemiyorum demek istedim. Bir gün yapıyorum ertesi gün sınavlarım oluyor yapamıyorum bir başka gün yapıyorum vs.. Tam sistemli bir şekilde başlayamadım. Yaptıklarımda Şunlar: palming ve Güneş karşısında bir uzağa bir yakına odaklanma şeklinde. Bu yazdıklarımı anlatamam şimdi uzun uzun ama internette bulabilirsiniz. Palming yazın. Martin Sussman eye exercises yazın. Videolar falan var. O şekilde yani. Ben de yeniyim bu işte. 1 aydır falan araştırıyorum. Bir ilerleme sağlayabilirsem buradan haberdar ederim

Tamamdır hocam bu arada ne kadar sürüyor günde egzersizlerin

15-20 dk palming yapıyorum, 15 dk falan da Güneşte çalışıyorum. Henüz bi gelişme kaydedemedim. Havalar İstanbul'da bozuk zaten Güneş çıkmıyor doğru düzgün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rally08 R kullanıcısına yanıt
    Millet akşam görüntü bozuluyor diyor. Sende durum tam tersi Anlaşılan :)

• Valla gece git gide düzeliyor bende çok fark etti çok rahatım. Ama sabahları zihnimdeki bulanıklıktan oluyor yavaşlayıp sakinleştirip zihnimi açtımmı gözlerime saygı duydummu görüntü rahatlıyor. Bir de göz çevresine alnıma şakaklarıma boynuma devamlı masaj yapıyorum bunun da çok faydası oluyor. Her sabah iyi gördüğümü tekrardan girmem gerekiyor bilinçaltıma bu nlp işte, 40 günde falan otomatikleşip o davranışı kazanıyormuşuz. Valla 40 senede girmem gerekse hergün girecem ölmek var dönmek yok. Zihinsel ve bedensel egzersiz şart huzur için. Buda nın bir sözü var "huzur içeride, dışarıda arama, içeride renk yoksa dışarıda gökkuşağı bulamazsın." Mücadeleye devam arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

Millet akşam görüntü bozuluyor diyor. Sende durum tam tersi Anlaşılan :)

Şimdi şöyle. Sabah kalkınca az bişey kötü bazı işlemleri yapmam gerekiyor. Gündüz süper akşamüstü de az bişey kötüleşiyordu o artık azalıyor ama sabahki azalmadı hala onu demek istemiştim. Sol gözüm açılıyor ondan işte ilk başlarda göz eşelinde hiç göremiyordum şimdi görüntü geliyor geçte olsa önceden sol göz ile çalışırken hiç gelmiyordu, sağ göz zaten aştı kendini.

• Yaşasın bu sabah görüntü daha iyi.

• Bu kitabı piyasadan kasten mi toplattılar acaba ? Hiç bir yerde yok. Göz doktorları lobisinin işi olduğunu düşünüyorum artık
  • Allahıma şükürler olsun gündüzleri çok çok süper. En son ne zaman böyle gördüğümü hatırlamıyorum. Normal yani 10 numara. Dünyanın en güzel şeyi net görmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Allahıma şükürler olsun gündüzleri çok çok süper. En son ne zaman böyle gördüğümü hatırlamıyorum. Normal yani 10 numara. Dünyanın en güzel şeyi net görmek.

Ne güzel ya.. Allah bozmasın, bize de nasip etsin inşallah. -1.25 miyop var ama görüntü gerçekten çok kötü . Eğer egzersizle düzeltemezsem Bıçak altına yatıcam.

• http://forumsor.gen.tr/goz-egzersizleri-ile-gozluk-numaranizi-dusurun-t6.0.html

Çok faydalı ...

• rally08 R kullanıcısına yanıt
    link kırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: srt12

link kırık

Bende giriyor. Yeni pencerede aç yap.

Akıl - Yürek - Ruh
    ... esas sorunun kaynağı burası arkadaşlar. Bunlar arasında dengesizlik oldu mu hastalıklar çıkıyor. Ben kendimi çözmek üzereyim darısı bunu gerçekten isteyenlerin başına.

• Ben artık üimidimi kestim tüm aramalarıma rağmen bulamadım bulan varsa söylesin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rally08

quote:

link kırık

Bende giriyor. Yeni pencerede aç yap.

Akıl - Yürek - Ruh
    ... esas sorunun kaynağı burası arkadaşlar. Bunlar arasında dengesizlik oldu mu hastalıklar çıkıyor. Ben kendimi çözmek üzereyim darısı bunu gerçekten isteyenlerin başına.

Son durum ne dostum.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    ben buldum.
  • quote:

ben buldum.

nerde buldun ?
  • AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    bursa sönmez iş sarayında kitapçıda.o kadar da bulunamayan bir kitap değil.
  • quote:

Ben İstanbul'da oturuyorum. Küçük yerlerde belki bulunabilir. O kadar bulunmayan kitap değil derken dediğniizden birşey anlamadım. Sizin bu kitabı hemen bulmanız bu kitabın kolay bulunabilir olduğunu göstermez. Burada bi arkadaşta kütüphanede bulmuş. Tamamen şans işi. Ama mesajları okursanız geneli bu kitabı bulamıyor. 20'ye kitapçıya girmişimdir. Kitapyurdu hepsiburada.com gibi internet sitelerinde de yok. Yayıncılıkla telefon ile görüştüm. Artık baskısını yapmıyoruz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

Ben İstanbul'da oturuyorum. Küçük yerlerde belki bulunabilir. O kadar bulunmayan kitap değil derken dediğniizden birşey anlamadım. Sizin bu kitabı hemen bulmanız bu kitabın kolay bulunabilir olduğunu göstermez. Burada bi arkadaşta kütüphanede bulmuş. Tamamen şans işi. Ama mesajları okursanız geneli bu kitabı bulamıyor. 20'ye kitapçıya girmişimdir. Kitapyurdu hepsiburada.com gibi internet sitelerinde de yok. Yayıncılıkla telefon ile görüştüm. Artık baskısını yapmıyoruz dediler.

Bursa türkiye'nin 4. büyük kenti.
    Bır cümlede iki olumsuz anlam katan kelime varsa cümle olumlu yargı taşıyabilir.
    Anlamadım demişşiniz ama anlatmak istediğim yargıya göre uyumlu bir cevap vermişşiniz.
    Pazarlık amacıyla sorduğum dükkanlardan üç'ünde vardı.
    Hepsiburada gibi çok çeşitli ürünlerin satıldığı e-ticaret sitelerinde kitap aramak ne kadar anlamlı.

• Hocam bende baslamak istiyorum nerden başlıyayım bi soylermisiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

Bursa türkiye'nin 4. büyük kenti.
    Bır cümlede iki olumsuz anlam katan kelime varsa cümle olumlu yargı taşıyabilir.
    Anlamadım demişşiniz ama anlatmak istediğim yargıya göre uyumlu bir cevap vermişşiniz.
    Pazarlık amacıyla sorduğum dükkanlardan üç'ünde vardı.
    Hepsiburada gibi çok çeşitli ürünlerin satıldığı e-ticaret sitelerinde kitap aramak ne kadar anlamlı.

Ben orada İstanbul'un yanında Bursa'nın çok küçük olduğunu kastettim. Bursa'yı iyi bilirim orayı çok gezdim .İstanbul'un yanında esamesi bile okunmaz. Hepsiburada.com gibi e-ticaret sitelerinde kitap aramak ne kadar anlamlı demişsiniz. O kadar anlamlı ki insanlar artık kitap siparişlerini buralardan yapıyor. Ben kitapçılarda bulamadığım kitapları bu sitelerde bulabiliyorum. Sadece bu kitabı bulamadım. Hem ben kitapçıya gitmedim demedim sanırım yazdıklarımın hepsini okumuyorsunuz 20'den fazla kitapçıya gittim. İstanbul'da gittiğim yerlerde gördüğüm her kitapçıyada sormaya devam ediyorum. Seninki tamemen şans olmuş. Bursa gibi küçük şehirlerde bulunabiliyor demek. Haftasonu Tekirdağ'a gideceğim belki orada bulabilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.